Kérastase Blond Absolu Bain CicaExtreme pareri forumuri șampon crema pentru par blond

Sa ne facem o parere despre samponul crema Kérastase Blond Absolu Bain Cicaextreme pentru par blond considerat pe forumuri a fi un excelent produs cosmetic pentru revitalizarea părului vopsit, decolorat sau șuvițat.

Opiniile si comentariile cumparatorilor considera ca samponul Kérastase Blond Absolu Bain Cicaextreme are o formula care reda elasticitatea parului post-decolorare facandu-l mai stralucitor, mai rezistent, fara varfuri despicate. 

Iata pe scurt beneficiile șamponului cremă Kérastase Absolu Bain Cicaextreme

Fiecare spălare a părului poate deveni o experiență perfectă. În plus, pentru revitalizarea părului vopsit, decolorat sau șuvițat, șamponul cremă Kérastase Absolu Bain Cicaextreme pentru păr blond este alegerea ideală.

Samponul Blond Absolu CICAEXTREME este special creat pentru iubitoarele de blond si pentru parul supraprocesat si foarte sensibilizat.

Creează o spumă bogată și oferă părului, pe lângă o curățare temeinică, hidratarea necesară, precum și o senzație minunată de lejeritate. Mândriți-vă din nou cu o cascadă superbă de păr blond, după care se întorc toate capetele.

Sampon Kérastase Blond Absolu Bain CicaExtreme pareri forumuri

Caracteristici principale evidentiate in parerile clientilor:

➢ curăță delicat părul vopsit, decolorat sau șuvițat
➢asigură părului hidratarea și nutriția necesare
➢lasă părul fin și neted, cu străluciri de vis
➢asigură cuticule mai puternice și mai sănătoase
➢protejează părul și îi redă suplețea și rezistența
➢textură ultra fină, bogată și cremoasă
➢nu împovărează părul

Ingrediente compozitie:

acid hialuronic și ulei din floare de colț care conferă părului hidratarea și nutriția necesare, reîntregesc cuticulele și vârfurile despicate și le redau elasticitatea, rezistența și forța


Mod de aplicare:

Aplicați șamponul cremos pe părul umed și masați, pentru a forma o spumă bogată, apoi clătiți cu apă din abundență. Repetați aplicarea.

Puteți șampona părul de 2 ori cu șamponul cremă sau puteți înlocui a doua aplicare cu baia de șampon pentru păr blond rece vopsit sau decolorat, Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet, combinând astfel efectele acestor substanțe nutritive pentru îngrijirea părului blond.
MAI POTI CITI