Pachet pentru Par Ondulat - Wella SP Smoothen păreri forumuri: Hidratare, Netezire, Stralucire la cel mai bun preț

Să ne facem o părere despre Pachetul pentru Par Ondulat - Wella SP Smoothen: Sampon 1000 ml, Masca 400 ml, Spay Leave-In 100 ml, apreciat pozitiv pe forumuri pentru că este o colecție de produse cosmetice profesionale, care utilizate împreună oferă părului Hidratare, Netezire și Stralucire.

1) Sampon pentru Par Ondulat - Wella SP Smoothen Shampoo 1000 ml: sampon pentru par ondulat/ rebel ce controleaza si netezeste structura parului, elimina efectul de incretire si electrizare, imblanzeste perfect parul rebel.

Ingrediente: ulei de avocado, extract de Casmir, zein

Aplicare: se distribuie uniform pe parul ud, se maseaza spuma obtinuta, se clateste

Efect: netezeste parul, elimina aspectul de par incalcit.

2) Masca pentru Par Ondulat - Wella SP Smoothen Mask 400 ml: masca pentru par ondulat/ rebel, este un tratament intensiv de netezire a structurii parului, descurca, calmeaza si controleaza structura parului, pentru a proteja impotriva incretirii si a imbunatati manevrabilitatea.

pareri forum Pachet pentru Par Ondulat - Wella SP Smoothen Sampon Masca Spay Leave-In

Ingrediente: ulei de avocado, Active Cashmere Complex.

Aplicare: se distribuie uniform pe parul umed, se maseaza, se clateste.

Efect: netezeste parul, descurca si calmeaza, protectie anti - frizz.


3) Spray Leave In - Wella SP Luxe Oil Keratin Boost Essence 100 ml: spray nutritiv ce hraneste in profunzime, protejeaza impotriva factorilor de mediu, asigura necesarul de acizi grasi, hidrateaza, si ajuta la refacerea si reînnoirea fibrei capilare.

Aplicare: Aplicati pe parul umed inainte de uscarea cu foehnul, apoi coafati în mod obisnuit.

Ingredient: ulei de migdale, ulei de jojoba si ulei de argan

Efect: ajuta parul atat din interior, conferindu-i hidratare, rezistenta si structura puternica, cat si din exterior, asigurandu-i un aspect moale, neted, sanatos si stralucitor
MAI POTI CITI