Biografia actritei DEMET EVGAR aka CEMRE din serialul fenomen FLACARILE DESTINULUI

WIKI DEMET EVGAR , INALTIME, DATA NASTERII, ZODIE, FAMILIE, IUBIT, PROIECTE . LUCRURI SECRETE DESPRE ACTRITA, CANTAREATA si SCENARISTA DEMET EVGAR

DEMET EVGAR actrita pe care o veti vedea in serialul fenomen "ALEV, ALEV" aka "FLAMES OF FATE" aka "FLACARILE DESTINULUI" o va juca pe CEMRE alaturi de alte doua actrite partenere DILAN CICEK DENIZ aka RUYA si HAZAR ERGUCLU aka CICEK.

CEMRE aka actrita DEMET EVGAR, RUYA aka DILAN CICEK DENIZ si CICEK aka actrita HAZAR ERCUGLU formeaza un trio in jurul caruia se invarte toata actiunea serialului " FLACARILE DESTINULUI".

Trei femei puternice si trei actrite minunate.

Pe actrita HAZAR ERCUGLU o stiti inca din serialul "YAMAN " ea era "FLUTURASUL" lui MERT , "fratele"|lui YAMAN mai mult ca fratele biologic.

Recititi sau cititi despre biografia actritei HAZAR ERCUGLU intr-un articol mai vechi de pe VEDETEBLOG.COM.

DEMET EVGAR biografie varsta inaltime iubit


La fel cititi articolul despre biografia actritei DILAN CICEK DENIZ minunata SENA din serialul "CUKUR" aka LEGEA FAMILIEI".

CINE ESTE ACTRITA DEMET EVGAR ce a cunoscut celebritatea de cand era copil.

Cand se supara ies scantei din ochii verzi ai micutei DEMET EVGAR e drept ca se enerveaza RAR dar BINE.

Micuta DEMET cu o persoanalitate aparte doar ii curge sange albanez prin vene. Asta gratie tatalui cu origine albaneza.

DEMET EVGAR este una dintre cele mai titrate ACTRITE din TURCIA cu un talent exceptional dovada si numeroasele premii si distinctii primite de-a lungul carierei.

ACTRITA de seriale , filme pe marele ecran cu skilluri de scris a contribuit la scrierea mai multor scenarii a cantat pe coloana sonora a unor seriale unde a si jucat.

ACTRITA, CANTAREATA, SCENARISTA multitalentata si sexi femeia DEMET EVGAR iubita de fani, public si critici de specialitate.

Neobosita a adunat in CV-ul personal profesional o gramada de roluri in teatru si filme si seriale.

Si abia a implinit 42 de ani. E la fel de frumoasa ca la debutul ei in cariera.

DEMET EVGAR s-a nascut in MANISSA, TURCIA la 18 mai 1980 este reprezentatnta ZODIEI TAUR.

Parintii ei sunt BINGUL EVGAR , MAMA si TATAL LEVENT EVGAR,

Fratele lui DEMET , YIGIT EVGAR este REGIZOR. Doi copii care au urmat drumul ARTEI FILMULUI si TEATRULUI, doi copii talentati de care parintii sunt mandri.

DEMET EVGAR masoara doar 1.63m inaltime dar asta nu ii stirbeste nicidecum frumusetea fizica si evident pe cea sufleteasca.

Te cucereste frumusetea ei ! Subtirica, are 50 de kg te vrajeste chipul ei cu ochii verzi. TOTUL este d ela natura si genele bune.

DEMET vorbeste cu fanii sai despre proiectele sale si despre cele mai haioase lucruri ce fac parte din vita ei.

Bunaoara luna trecuta DEMET EVGAR vorbea cu fani pe pagina de FACEBOOK. Fcaea haz de necaza pentru ca intr-o singura zi a reusit sa fie muscata de o albina asta dupa ce a cazut pe scari unde albina i-a mai aplicat o muscatura.

DEMET a facut haz de necaz si a spus ca a suferit o operatie si-a pus acid hialuronic in buze.

Parul lui DEMET EVGAR le face sa supine pe fane. Versatil , stralucitor. DEMET si-a permis sa se jaoace cu felurite nuante de la roscat, blond si saten.

Depinde si de rolul pe care il juca.

DEMET EVGAR FILMOGRAFIE, TEATRU

DEMET EVGAR a inceput sa joace teatru din liceu la 17 ani la AFESEM THEATRE Mai tarziu pe cand era studenta UNIVERSITATII DE TEATRU din ISTANBUL a inceput sa joace intr-un teatru THEATRE SCHOOL ISTANBUL.

Acesta teatru a fost fondat chiar de actrita care si-a chemat alaturi prietenii pasionati. TEATRUL este prima ei dragoste.

A jucat cu mare buucrie in piese de teatru shakespeariene si in piese ale celor mai cunoscuti scriitori. Prima ei aparitie pe sena a fost intr-o piesa de teatru ce apartine scriitorului RAY CONER- " IT STAYS IN THE FAMILIY/ RAMANE IN FAMILIE.

A avut si sansa sa jaoce in seriale de mare succes dar trebuie sa remarcam VOINTA, AMBITIA si REZISTENTA actritei. In prima ei apapritie intr-un serial a dat viata personajului ZEYNEP YILDIRM .

In primul ei serial" 1 ERTEK, 1KADIN , 2 KOCUK" a jucat din 2008 pana in 2012. Fiecare rol a ajautat-o sa creasca profesional si cu fiecare rol DEMET EVGAR se simtea mai libera si mai fericita.

A fost premiata pentru jocul sau profesional drept BEST ACTRESS pentru roluri in comedii , seriale.

In anii 200 regizorul MUSTAFA ALTIOKER care i-a oferit roluri in doua din filmele sale a considerat-o MUZA SA.

Apropo de libertate actrita spunea ca succesul ei se datoreaza parintilor. Acestia vorbeau cu DEMET ca si cu un adult comunicarea in familie a fost si continua sa fie importanta.

DEMET a capatat incredere in sine. A colaborat cu actori mari din TURCIA de la OKAN CALABIK , ALPER KUL, CANSU DERE, CEM YILMAZ, CEREN MORAY,WANDA SYKES acestia doar citiva dintre ei dar sunt mult mai multi.

Trecerea anilor nu o AFECTEAZA pe DEMET ea adora sa treaca anii asta inseamna ca e mai vie mai colorata cu fiecare personaj pe care il joaca.

SUFLETUL OMULUI nu poate fi incadrat doar in drumul dinspre interior spre exterior. DEMET EVGAR pretuieste viata si e convinsa ca pe drumul fiecaruia apar si momente in care e nevoie de SACRIFICII.

SIMTURILE sunt mult mai multe de 5, VIATA e un dar ce trebuie savurat. In timpul liber actritei ii place sa se relaxeze in natura sa stea langa copaci sa respire aerul curat departe de viata agitata a ISTANBULULUI.

IUBIREA? E mai MULT decat legatuta dntre doua persoane.

SINGURA POVESTE SENTIMENTALA cunoscuta de presa este dragostea lui DEMET pentru iubitul ei LEVENT S. Asta se intampla in 2013.

DEMET EVGAR in 2021 iri este SINGURA ori stie sa isi tina departe de ochii presei iubitul.

DEMET iubeste natura, animalele si in general OAMENII. Toate persoanajele jmjucate le-a indragit dar sunt cateva care au MARCAT-O cum ar fi cele din :|WOMEN OF BEYZAE", "ONE WOMAN , ONE MAN". "COURTYARD".

II place sa scrie o preocupa situatia femeilor. Si scrisul e mereu prezent in vita ei. De fapt EA , DEMET EVGAR se vede ca pe o POVESTE.

CEL MAI MULT II PLACE SA FACA OAMENII FERICTI ce poate fi mai frumos?

O MARE DOAMNA! EA ESTE DEMET EVGAR pe care o veti vedea jucand in serialul ce a fost numit FENOMEN - "ALEV, ALEV" aka "FLAMES OF FATE" aka "FLACARILE DESTINULUI".

DEMET EVGAR va da viata personajului CEMRE.
MAI POTI CITI