CLINICA M Skin păreri forumuri saloane de înfrumusețare, tratamente, prețuri și programări

Să ne facem o părere despre M SKIN cea mai nouă și modernă clinică de înfrumusețare, care promite clientelor și clienților servicii de calitate la prețuri accesibile. Vezi și contactul la care te poți programa la M SKIN București.

Aflată în Sectorul 1 al Capitalei, pe strada Witting nr. 10-12, clinica M Skin oferă un complex de servicii de înfrumusețare de lux la cele mai bune prețuri de piață.

Aici, accentul se pune pe tratamente de înfrumusețare prin îmbinarea perfectă a experienței personalului specializat cu echipamentele medicale de ultimă generație.

La acestea se adaugă și o gamă de produse profesionale pentru corectarea și înfrumusețarea tenului și pielii pentru ca beneficiarii să aibă parte de o experiență desăvârșită cu efecte pozitive rapide și de lungă durată.

Pentru profesionalismul echipei medicale, pentru serviciile de lux oferite, pentru echipamentele și produsele folosite.
pareri clinica m skin pareri tratamente programari

Totodată, M Skin folosește primul sistem cu dublă undă  din lume, SYLFIRM X, care, spre deosebire de sistemele convenționale RF care au doar CW ( undă continuă ), aceste are atât CW cât și PW ( undă pulsată ), astfel încât medicii pot trata leziunile pigmentare și vasculare, cum ar fi melasma și roșeața difuză, precum și întinerirea pielii și tratamentul cicatricilor. 

În plus, unda duală este împărțită în 8 moduri diferite, care pot fi personalizate pentru fiecare pacient, luând în considerare indicațiile si afecțiunile pielii, pentru a oferi un tratament delicat.

De asemenea, tot aici poți beneficia de unicul sistem cu adancime de 300㎛. Adâncimea de 300 ㎛ aparține dermei papilare situată chiar sub membrana bazală și are localizati factori importanti ce interacționeaza cu epiderma și determina îmbunătățirea mediilor dermice.

Varietatea procedurilor dermato-cosmetice oferite de M Skin, calitatea acestora și echipamentele de top poziționează M Skin în rândul clinicilor de înfrumusețare de lux.

Utilizând aparate ca Sylfirm X, Clatuu, Anthelia, Futura Ultra PRO sau LPG Alliance, la salonul M Skin poți beneficia de tratamente foto-vasculare, anti-îmbătrânire și anti-acnee, leziuni vasculare, tratamente de întinerire facială și corporală sau pentru tratarea cicatricilor și leziunilor.

Vrei să ai parte de o remodelare corporală rapidă, vrei să scapi de riduri, vergeturi sau de depozitele încăpățânate de grăsime?

Sună la 021.9136/0748.241.900 și un consultant M Skin te va ajuta să faci alegerea ideală și să îți faci programarea!
MAI POTI CITI