Gama Serie Expert Metal Detox păreri forum curățare anti-metale ca la salon

Să ne facem o părere despre Gama Serie Expert Metal Detox L’Oréal Professionnel Paris șampon de curățare anti-metale și o mască de protecție împotriva depozitării metalelor, produs cosmetic inovativ apreciat pozitiv pe forumurile de cosmetice ca la salon.

Ce este Gama Serie Expert Metal Detox și pentru ce se utilizează

Gama Serie Expert Metal Detox este un protocol care se realizează în trei pași, și de care te poți bucura la salon după fiecare colorare, balayage sau decolorare. 

Nu doar că îți va menține părul sănătos, prevenind ruperea firelor, însă te va ajuta și să obții nuanța pe care ți-o doreai.

Specialiștii de la L’Oréal Professionnel Paris au dezvoltat gama Serie Expert Metal Detox. Aceasta are la bază o moleculă extrem de puternică, numită glicoamină, care reușește să neutralizeze metalele din interiorul firelor de păr.

pareri metal detox tratament par anti metale

Glicoamina nu este doar puternică, ci și extrem de mică, fiind astfel singura moleculă capabilă să penetreze firul de păr în profunzime. 

Odată ce a intrat în firul de păr, molecula cuprinde întreaga cantitate de metal din acesta și o neutralizează, asigurând un proces de proces de colorare, balayage și decolorare reușit.

Noutatea absolută a Metal Detox este tocmai faptul că elimină acumulările de metale grele din interioriul fibrei capilare, într-un mod rapid și eficient , oferind pe lângă o cosmeticitate sporită și o fidelitate mult mai mare a culorii finale indiferent că vorbim de o colorare clasică sau de ultima tendință în materie de blonduri, babylights

Cum se folosește Gama Serie Expert Metal Detox

Primul pas al protocolului îl reprezintă aplicarea Spray-ul Pre-Tratament. Acesta trebuie folosit înainte de a începe procesul de colorare, balayage sau decolorare. 

Ai nevoie de 8-10 pulverizări dacă părul tău este scurt și de 15-30 pulverizări dacă ai un păr mediu sau lung. Acesta trebuie aplicat de la vârfuri și până la rădăcină, de la o distanță de 20 de centimetri față de păr.

Cel de-al doilea pas al tratamentului constă în folosirea șamponului cremă anti-metale, care are rolul de a-i oferi părului tău detoxul de care are nevoie și de a înlătura într-un mod gentil metalele depozitate în interiorul firelor.

Ultimul pas al protocolului Gama Serie Expert Metal Detox are rolul de a proteja fibra de păr și a preveni depozitarea de noi metale. Acesta este compus din două produse: 

Crema de îngrijire și Masca Metal Detox. Se aplică crema de îngrijire timp de un minut, iar apoi masca de protecție, ce trebuie lăsată să actioneze între 1-15 minute.

Părerea noastră este că mulțumită gamei Serie Expert Metal Detox, poti uita de firele de păr rupte sau de nuanțele nereușite.
MAI POTI CITI