RACHEL ZEGLER biografie NOUA ALBĂ ca ZĂPADA versiunea LATINO

WIKI : RACHEL ZELGER, DATA NASTERII, ÎNĂLȚIME, PASIUNI, ROLURI, PROIECTE, IUBIT

In 22 iunie 2021 un purtător de cuvant de la DISNEY CHANNEL a transmis un mesaj agentiilor de presa prin care au comunicat NUMELE ACTRITEI care va intra in pielea unuia dintre cele mai iubite personaje din lumea creata de WALT DISNEY si anume THE SNOW -WHITE AND THE SEVEN DWARFS / ALBA ZAPADA SI CEI 7 PITICI.

NUMELE EI ESTE RACHEL ZELGER si ea va deschide o NOUA PAGINA va fi versiunea LIVE A ALBEI CA ZAPADA personaj creat de WALT DISNEY in 1937. UN REMAKE remarcabil care pune in cel mai minunat mod in scena TALENTUL, VOCEA EXTRAORDINARA, si nu in ultimul rand FRUMUSETEA actritei

WALT DISNEY era adesea criticat ca toate personajele UNIVERSULUI DISNEY erau PERSOANE ALBE. Tocmai de aceea faimosul STEVEN SPIELBERG a decis sa foloseasca ACTORI si ACTRITE LATINO.

RACHEL ZEGLER Biografie Varsta Inaltime IubitNOUA ALBA CA ZAPADA isi va face DEBUTUL in luna decembrie a anului 2021. VA FI CEL MAI MEDIATIZAT DEBUT.

RACHEL ZELGER ESTE ALBA CA ZAPADA si va asigur ca va veti indragosti de ea. A venit parca niciunde si SPILBERG MAESTRUL a TRANSFORMAT-O IN NOUA STEA /CELEBRITATE DE LA HOLLYWOOD.

CINE ESTE NOUL STAR DE LA HOLLYWOOD si CARE ESTE POVESTEA sa DE VIATA?

RACHEL ZELGER NOUA ALBA CA ZAPADA de la HOLLYWOOD s-a nascut in ZODIA TAURULUI la 3 MAI 2001.

Are o sora mai mare pe nume JACQUELINE ZELGER.

TATAL LUI RACHEL este POLONEZ iar MAMA este COLUMBIANA. O AMERICANCA COLUMBIANO POLONEZA.

RACHEL ZELGER s-a nascut la HACKENSAK, NEW JERSEY desigur la HACKENSAK UNIV MEDICAL CENTER. A crescut si copilarit in CLIFTON , NEW JERSEY, USA.

SCOALA PRIMARA a facut la ST PHILIP THE APOSTLE PREPARATORY SCHOOL.

LICEUL l-a facut la IMMACULATE CONCEPTION HIGH SCHOOL. In liceu a descoperit bucuria de a canta si de a juca teatru. A terminat liceul in 2019.

A jucat mai multe roluri din cele mai frumoase productii muzicale. I-a fost remarcat TALENTUL URIAS si VOCEA ABSOLUT SUPERBA.

FATA asta s-a nascut sa fie actrita ! Extrem de serioasa si motivata joaca si canta cu o mare bucurie si o face intr-un mod profesionist in ciuda tinereții sale. ARE DOAR 20 de ani si la aceasta varsta a DAT LOVITURA la HOLLYWOOD!

RACHEL ZELGER este ACTRITA, CANTAREATA, CANTAUTOARE si YOUTUBER recunoscut si aprecita urmarit de MILIOANE DE FOLLOWERS.

Iata ce spune regizorul MARC WEBB cel care va regiza filmul remake dupa desenul animat ALBA CA ZAPADA:

PUTEREA, INTELIGENTA SI OPTIMISMUL actritei RACHEL ZELGER VOR DEVENI O PARTE INTEGRANTA A ACESTEI REDESCOPERIRI A BUCURIEI CLASICULUI BASM DISNEY.

ABILITATILE VOCALE EXTRAORDINARE ale lui RACHEL ZELGER SUNT DOAR UN ASPECT AL TALENTULUI EI.

MARC WEBB a regizat in 2012 si 2013 "THE AMAZING SPIDER MAN si THE AMAZING SPIDERMAN " A HERO S FATE.

Va spuneam despre rolurile in productiile muzicale jucate de RACHEL ZELGER in perioada liceului

BELLE din BEAUTY&BEAST 2016, ARIEL din "LITLLE MERMAID" 2017. DOROTHY BRACH in "42 nd STREET" 2018 si FIONA in "SHREKS" 2019.

Alte roluri " SERENA din "LEGALLY BLONDE", COSETTE in " LES MISERABLES", MILLIE in "THROUGHLY MODERN MILLIE" in THE RENT.

Pentru rolul din ALBA CA ZAPADA a cantat melodiile "I FEEL PRETTY" si "TONIGHT". A mai jucat-o pe ALBA CA ZAPADA la BERGEN PERFORMING ARTS CENTER.

In 2015 descopera YOUTUBUL si acum canalul ei de YOUTUBE are milionae de oameni care o urmaresc cu frenezie.

In 2020 a cantat "SHALLOW din" A STAR IS BORN " videoclip DEVENIT VIRAL urmarit de 11milioane de oameni !

Si dupa ce a obtinut rolul ALBEI ca ZAPADA in filmul remake dupa ALBA CA ZAPADA, RACHEL ZELGER a dat cu adevarata LOVITURA !

Despre ce este vorba ? STEVEN SPIELBERG a ales-o pe RACHEL ZELGER sa jaoce rolul MARIA din WEST SIDE STORY.

Si ceilalti eroi ai povestii sunt tot actori tineri LATINO. RACHEL ZELGER a jucat acum un an acest rol dar nu isi imagina ca tocmai marele SPIELBERG o va alege taman pe ea sa jaoce un rol MEMORABIL jucat in trecut de RITA MORENO si NATHALIE WOOD

Si dupa ALBA ca ZAPADA, WEST SIDE STORY va juca si in "SHAZAM " si continuarea SHAZAM FURY OF THE GODS Asta in 2023.

Productia ALBA CA ZAPADA va debuta in anul 2022. in filmul remake ALBA CA ZAPADA si CEI 7 PITICI.

WALT DISNEY a creat persoanajul ALBA CA ZAPADA avand ca inspiratie povestea minunata scrisa de cei doi frati LINGVISTI GERMANI, GRIMM ale caror povesti fac si azi deliciul copiilor.

ALEGEREA MEA DE A ADUCE O ALBA CA ZAPADA LATINO trebuie privita ca o DESCHIDERE din partea STUDIOULUI DISNEY acuzat ca personajele lui WALT DISNEY erau DOAR ALBE.

Pentru talentul ei pentru modul in care si-a construit personajele din productiile muzicale RACHEL ELGER a fost NOMINALIZATAsi recompensata cu METRO AWARD NOMINATIONS for ACTRESS IN A LEADIND ROLE / pentru ACTRITA ce joaca intr-un ROL PRINCIPAL.

In 2929 RACHEL ZELGER a semnat un CONTRACT cu cei de la ICM PARTNERS. ANGELIQUE JACKSON de la celebrul "VARIETY" a spus despre RACHEL ZELGER actrita ce va da viata ALBEI CA ZAPADA :

RACHEL ZELGER WILL PLAY A MYSTEROUS KEY ROLE / RACHEL ZELGER va interpreta intr-in mod misterios un ROL CHEIE.

RACHEL ZELGER este a DOUA ACTRITA COLUMBIANA care va interpreta un rol in productiile DISNEY in universul EROILOR DISNEY.

RACHEL ZELGER a jucat si teatru. Fanii , criticii sunt extaziati de prestaiile ei de VOCEA sa DE AUR.

Iata cateva dintre aprecierile lor " E PUR SI SIMPLU PERFECTA, O IUBESC TARE PE RACHEL. E PERFECTIUNEA INTRUCHIPATA".

FILMOGRAFIE RACHEL ZELGER NOUA STEA A HOLLYWOOD-ului, NOUA ALBA CA ZAPADA LATINO

2021- THE GEORGE LUCAS TALK SHOW- invitata in showul lui LUCAS alaturi de ADAM PALLY

2021-2022- ALBA CA ZAPADA in filmul remake dupa desenul ALBA CA ZAPADA SI CEI 7 PITICI

2021 WEST -SIDE STORY-MARIA

2023- SHAZAM

2023- SHAZAM - THE FURY OF GODS

TEATRU

2021- WESTON S CRADDLE : A GHOS

MUZICA - single LET ME TRY

Ce a spus RACHEL ZELGER atunci cand a primit rolul MARIA in WEST SIDE STORY ?

I AM A COLUMBIAN AMERICAN ACTRESS. AS A COLUMBIAN AMERICAN , I AM HUMBLED BY THE OPPURTINITY TO PLAY , A ROLE THAT MEANS SO MUCH TO THE HISPANIC COMMUNITY"

" Ca si actrita americana de origine columbiana ma simt coplesita , umila vazand ca am sansa sa joc un rol atat de mare si insemnat pentru comunitatea hispanica. "

In WEST SIDE STORY , RACHEL ZELGER ii va avea ca parteneri pe " ARIANA DE BOSE ce va fi ANITA, DAVIS ALVAREZ care va fi BERNARDO, si ANSEL ELGRAT care ii va da vita personajului TONY.

RACHEL ZELGER tine legatura cu fanii ei pe pagina sa de INSTA. Frumoasa are in pagina sa de deschidere a INSTA scris asa :

I AM RACHEL AND I AM INCREDIBLY INFATUATED WITH THEATRICAL, MUSICALS AND THE PEOPLE WHO HELP THEM TO HAPPEN.

FOLLOW ME AROUND AS I SHOW YOU HOW MUCH I LOVE WHAT O DO AND HOW I MANAGE TO DO THEN JIGGLING MY ENTIRE LIFE".

BUNA, SUNT RACHEL SI SUNT INDRAGOSTITA DE TEATRU SI MUSICALURI SI DE OAMENII CARE AJUTA CA TOATE ASTEA SA SE INTAMPLE.

URMARITI_MA SI VA VOI ARATA CAT DE MULT IUBESC CEEA CE FAC SI CUM FAC TOATE ASTEA CARE SUNT MOTORUL ADEVARAT AL INTREGII MELE VIETI."

S- A NASCUT O NOUA STEA LA HOLLYWOOD si NUMELE EI ESTE RACHEL ZELGER!

VIITORUL suna BINE pentru aceasta tanara frumoasa , talentata care isi dedica viata MUZICII SI TEATRULUI si MUSICALURILOR.

ESTE O MARE PLACERE SA O URMARESTI si SA O ASCULTI! E INCREDIBILA!

RACHEL ZELGER, O MINUNE DE FATA! CE VOCE! ASTEPTAM premiera ALBA CA ZAPADA SI CEI 7 PITICI pentru a urmari DEBUTUL TINEREI RACHEL ZELGER !
MAI POTI CITI