Păreri FAT BLOCKER Pro Nutrition forum suplimente pentru slăbire pe bază de Chitosan

Să încercăm să ne facem o părere despre suplimentul pentru slăbire, FAT BLOCKER de la Pro Nutrition, un produs pe bază de chitosan apreciat pe forumuri care în combinație cu o dietă hipocalorică are rezultate vizibile.

În primul rând trebuie să știți că chitosanul din compoziția Fat Blocker contribuie la menținerea concentrațiilor normale ale colesterolului din sânge. 
Pe lângă acest avantaj, Fat Blocker controlează cu succes senzația de foame.

Chitosanul este considerat un remediu eficient pentru slăbit, dar și un prețios antitumoral, având numeroase efecte pozitive, însă ne vom referi doar la beneficiile sale pentru slăbire.

Chitosanul este o fibra naturala obținută din chitina, are proprietăți speciale. Una dintre acestea este de a se lega de grăsimi, captându-le ca un burete, reducând astfel absorbția acestora in organism. 

fat blocker păreri forum suplimente slăbire cu crom si chitosan

Astfel, luând chitosan înainte de masa, are ca efect reducerea aportului caloric precum si scăderea nivelului de colesterol.

1 gram de chitosan are capacitatea de a  aproximativ 15 g de grăsimi. Un regim cu chitosan poate reduce aportul caloric zilnic cu 500 pana la 1000 kcalorii. 

Luând chitosan, nu vom mai absorbi grăsimi, deci organismul va fi nevoit sa consume rezervele de grăsime existente in straturile adipoase pentru a produce energie. Acest proces duce la slabire.

FAT BLOCKER de la Pro Nutrition conține în compoziție (cantități per 2 capsule): Chitosan- 900 mg și Crom- 50 µg.

Cromul este un mineral esențial, de care organismul are nevoie pentru a regla nivelul zaharului din sânge.


 Deoarece cromul declanșează reacțiile corpului care joacă un rol important în metabolizarea carbohidraților, a grăsimilor și a proteinelor, acesta a devenit un ingredient popular în suplimentele de scădere în greutate.

Sub formă de picolinat de creom , cromul s-a dovedit, de asemenea, că ajută la reducerea poftei de mâncare a apetitului in diverse studii. 

FAT BLOCKER se administrează simplu și ușor: Luaţi 2-3 capsule pe zi înainte de masă. Nu consumaţi alte substanţe nutritive timp de 2 ore după administrarea produsului.
MAI POTI CITI