KristYana Rustem biografie tristă. A murit Ion Petrișor tatăl artistei.

Biografia personală a artistei KristYana Rustem (Cristina Anghel) a început să pară a fi desprinsă dintr-un film horror.

În doar 6 luni, Kristiana Rustem și-a pierdut socrul, unchiul și acum, din nefericire, și tatăl, pe Ion Petrișor.

Ion Petrișor, cunoscut ca impresarul maneliștilor se afla în închisoare și, cum virusul din China nu iartă pe nimeni, Ion Petrișor a fost infectat.

Chiar dacă a fost transportat la spital, organismul celebrului impresar a cedat, fiind confirmat decesul. 

Fiica sa, Kristiana Rustem, este cea care a dat trista veste pe rețelele de socializare.

KristYana Rustem biografie varsta inaltime avere


Potrivit wiki-ului oficial, în toamna lui 2019, solista maramureșeană Cristina Anghel, cunoscută drept KristYana, s-a cununat cu impresarul ei, Petrișor Rustem.

Nașul cuplului, a fost nimeni altul decât solistul de manele Adrian Simionescu, alias Minune.

Pe numele său  Cristina Anghel, solistei descoperită de Dan Bursuc, are piese care sunt prezente pe toate compilațiile de succes de pe piață, artista având nenumărate colaborari cu diverși artiști cunoscuți, dintre care amintim: Nicolae Guță, Tinu Veresezan, Florin Salam și Vali Vijelie.

Binecunoscută pentru repertoriul său maramureșean, dar și pentru colaborările cu toți soliștii genului manelistic, Krystiana a avut ceva ”derapaje” la început de carieră. 

Când, asemeni multor vedete care au câștigat notorietate pozând în ipostaze sexy, în dorința unei afirmări mai rapide, Krystiana s-a lăsat fotografiată și filmată în ținute care nu i-ar mai fi caracteristice acum: în lenjerie intimă și cu costumașe provocatoare
MAI POTI CITI