Aktiv-MENO cu soia Doppelherz păreri forumuri remedii sănătatea oaselor, prospect, beneficii, compoziție

Distributie pareri si comentarii Aktiv-Meno cu soia Doppelherz extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre suplimente naturale pentru sănătatea oaselor la menopauză :

  • Utilitatea suplimentului: 4,40 din 5
  • Functionează suplimentul cum este descris: 4,30 din 5
  • Este suplimentul ușor de administrat: 4,45 din 5
  • Este suplimentul de calitate bună: 4,50 din 5
  • Este suplimentul orientat spre cineva ca mine: 4,30 din 5
  • Au avut altii o experienta buna cu suplimentele Doppelherz: 4,55 din 5

Ce este și pentru ce se utilizează Aktiv-Meno cu soia Doppelherz


Comprimatele de la Doppelherz aktiv contin o combinatie de substante nutritive: 500 mg calciu asociate in mod eficient cu 5 µg Vitamina D3, Vitamine B, plus 50 mg de soia isoflavone.

Aktiv-Meno cu soia Doppelherz pareri forum remedii menopauza

Un mod de viata sanatos joaca un rol important in timpul si dupa anii de menopauza, miscarea suficienta si o alimentatie echilibrata fiind esentiale. In timpul menopauzei incepe modificarea nivelului de hormoni, manifestata prin fenomene neplacute, precum bufeurile sau transpiratia excesiva, insotite sau nu de iritabilitate nervoasa si epuizare.

Comprimatele Doppelherz aktiv contin o combinatie echilibrata de substante bioactive, adaptate necesitatilor organismului din timpul si dupa perioada menopauzei.

Compoziție Aktiv-Meno cu soia Doppelherz


50 mg Soia isoflavone din 125 mg concentrat de soia, 
500 mg Calciu, 
5 µg Vitamina D3, 
1,4 mg Vitamina B1, 
1,6 mg Vitamina B2, 
2,0 mg Vitamina B6,
3 µg Vitamina B12, 
150 µg Biotina, 
400 µg Acid folic.

Soia isoflavone

Folosirea de soia isoflavone are o traditie indelungata in Asia. In acea zona a lumii sunt foarte rare cazurile de manifestari tipice ale menopauzei, cum ar fi bufeurile, fenomen explicat prin prezenta in alimentatie a unor alimente pe baza de soia.

Calciul - important pentru oase

Calciul este un mineral de importanta vitala pentru organismul nostru, componentul principal al sistemului osos si responsabil pentru mentinerea sanatatii acestuia. In special, in timpul si dupa perioada de menopauza este posibila aparitia unui deficit de calciu prin extragerea lui din oase. De aceea, trebuie avuta in vedere o alimentatie care sa il contina in mod constant si intr-o cantitate suficienta.

Liantul de calciu - Vitamina D3 contribuie la absorbtia si utilizarea normala a calciului. Aceste procese sunt importante in special in timpul menopauzei, deoarece in aceasta perioada a vietii calciul nu mai poate fi valorificat foarte bine de catre organism. Intrucat Vitamina D3 poate fi produsa in organism, dar numai prin expunerea la soare, este posibil ca productia proprie sa nu fie suficienta, in special in lunile de iarna.

Vitaminele B: B1, B2, B12 si biotina contribuie la metabolismul energetic normal si la functionarea normala a sistemului nervos.

Biotina sprijina suplimentar mentinerea sanatatii pielii si parului si este cunoscuta si sub denumirea de Vitamina H.

Vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al proteinelor si al glicogenilor si, impreuna cu Vitamina B12, la formarea normala a globulelor rosii.

Acidul folic participa la procesul de diviziunea celulara si contribuie la buna functionare a hematopoiezei.

Mod de administrare Aktiv-Meno cu soia Doppelherz


Se administreaza 1 comprimat zilnic, in timpul mesei principale, cu suficient lichid.

Reacții adverse și contraindicații Aktiv-Meno cu soia Doppelherz


A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25°C, in ambalajul original.

Cum și de unde cumperi Aktiv-Meno cu soia Doppelherz la cel mai bun preț


👉 VERIFICĂ AICI PREŢURILE

Specialiștii recomandă să cumperi din surse de încredere. Farmaciile și plafarurile online reprezintă o variantă bună, dar doar acele farmacii și plafare online care sunt verificate și care oferă servicii profesionale clienților.
MAI POTI CITI