RĂZVAN BABANĂ biografie, vârstă, greutate, avere, iubita și Instagram

Să vedem care este biografia lui RĂZVAN BABANĂ și ce greutate are când este născut și ce vârstă are, ce studii și avere impresionată are Răzvan Babană, plus dacă are o iubită și ce poze postează pe contul de Instagram @babanarazvan

Conform wiki-ului public, Răzvan Babană are vârsta de 26 de ani şi este organizator de evenimente în Timişoara! 

Babană a acceptat să fie consultat de un intuiționist care să-i dea câteva sfaturi legate de sănătatea lui. După primele rezultate, acesta are 128 de kilograme, vârsta lui este de 26, însă vârsta lui metabolică este de 40.

Despre iubita sa, Răzvan Babană a refuzat până acum să facă vreo dezvăluire. Chiar si pozele de pe contul său de Instagram nu ne lămuesc prea mult asupra biografiei sale sentimentale.

wiki razvan babana studii avere varsta si iubita secreta


Răzvan Babană început să lucreze de la vârsta de 15 ani pentru a le demonstra părinților săi că se poate întreține singur!

Părinții nu au crezut că el se va putea descurca fără ei, dar Răzvan știa că drumul lui nu va fi așa! Și-a luat propria viață în mâini și a avut un succes remarcabil!

Cei mai mulți bani Răzvan Babană îi face din locul în care organizează evenimente exclusiviste. 

Însă vedeta de la Chef la cuțite a refuzat să  dezvăluie cât câștigă dar a mărturisit că în cel mai slab weekend al său a câștigat aproximativ 7 mii de lei. 

Să nu uităm că Babană mai deține și alte afaceri din care îi vin venituri de sute de mii de euro.

Locuiește în lux și investește mare parte din câștig în propria persoană. Pentru  Babană, felul în care arată contează cel mai mult, iar dressing-ul este o dovadă palpabilă în acest sens. 

Cea mai prețioasă piesă din colecția aflată în garderoba lui Răzvan Babană este o pereche de pantofi din piele de pisică de mare, achiziționată undeva la peste 1.000 de euro.

Răzvan Babană este și în viața de zi cu zi la fel cum l-a văzut toată România la televizor. Adică direct, spontan, curajos, cu tupeu. Când are musafiri, îi place să-i primească în casa bunicilor, care îi este și cea mai dragă fiindcă acolo a copilărit.
MAI POTI CITI