Am slăbit cu apa forum. Cura de slăbire cu apă. Postul cu apă slăbire.

Cura cu apa dimineața ➢ Dacă beau doar apa slăbesc ➢ Ce sa bei dimineața ca sa slăbești ➢ Dieta de slăbit cu apa caldă

Medicii și nutriționiștii nu este încă siguri cu privire la influența consumului de apă asupra pierderii în greutate, chiar dacă pe forumurile de nutriție, părerile despre cura cu apă sunt în majoritate pozitive și exprimă mulțumirea celor care au urmat acest regim de slăbire.

Există multe voci autorizate care sunt de părere că este posibil să slăbești în mod vizil pur și simplu dacă bei multă apă. 

Țesuturile organismului uman sunt alcătuite din 70% apă. Mai mult, apa reprezintă 80% din sânge, 20% din compoziţia oaselor, 75% din muşchi şi 90% din compoziția creierului.

Dacă nu bei suficientă apă și nu faci mișcare, atunci sănătatea va fi afectată. Așadar, degeaba ții dietă, pentru că dacă nu vei bea suficientă apă nu vei slăbi.

Cura de slăbire cu apa am slăbit cu apa forum


Hidratarea optimă este esențială pentru mulți factori care joacă un rol în pierderea în greutate, inclusiv digestia și funcția musculară.

Chiar dacă oameni de știință nu sunt încă siguri de ce consumul de apă mai mare ajută o persoană să piardă în greutate, mai multe studii arată o corelație pozitivă între consumul crescut de apă și pierderea în greutate (slăbire).

Cum să bei apă în mod corect pentru a slăbi

Specialiştii susțin că ‘dieta cu apă are o regulă strictă, însă foarte simplă: bea cât mai multă apă, cât de multă poți! 

Dacă vrei să obții rezultate vizibile, este important să îți propui un program pe care să îl respecți timp de cel puţin o săptămână.

Dimineaţa, înainte de masă, bea 2 căni de apă.

La prânz, bea 1 litru de apă, cu înghiţituri mici, timp de 30 de minute.

Seara, înainte de cină, bea 2 căni de apă între orele 17-18.

Între mese beţi din nou apă, cu înghiţituri mici. În total, ar trebui să ajungi la 2,5-3 litri de apă băuţi zilnic.

Este să știi că apa băută ar trebui să fie rece, deoarece astfel este absorbită în organism mai repede decât apa caldă, ajutând la arderea caloriilor. În plus, organismul lucrează mai mult pentru a aduce apa la temperatura lui.

Câtă apă trebuie să bem ca să slăbim

Nu există recomandări nutriționale standard pentru cantitatea de apă care trebuie băută în cursul unei zile.

Unii oameni necesită mai multă sau mai puțină apă, în funcție de o varietate de factori, inclusiv:

• marimea corpului
• nivelul de activitate
• vârstă
• temperatura
• umiditate
• expunere solară
• stare de sănătate

Fără apă, organismul nu poate metaboliza în mod corespunzător grăsimile sau carbohidrații depozitați.

Procesul de metabolizare a grăsimilor se numește lipoliză. Primul pas al acestui proces este hidroliza, care apare atunci când moleculele de apă interacționează cu trigliceridele (grăsimile) pentru a crea glicerol și acizi grași.

Consumul de apă suficientă este esențial pentru arderea grăsimilor din alimente și băuturi, precum și a grăsimilor stocate.
MAI POTI CITI