URARI de PASTE. Cele mai frumoase Felicitari si Mesaje de Paste scurte.

O scurta selectie de mesaje de Paste haioase, mesaje de Paste 2021, mesaje de Paste 2022, mesaje de Paste crestine pentru parinti, urari de Paste scurte, urari de Paste business, felicitari de Paste text pentru a nu mai fi nevoiti sa cautati.

a) Sper ca acest Paste sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat!

b) Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi. Hristos a inviat!

c) Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!

d) Pastele este o promisiune pe care Dumnezeu o reinnoiste in fiecare primavara. Fie ca promisiunea de Paste sa iti umple inima de pace si bucurie! Paste luminos! 
mesaje de Paste 2021 mesaje de Paste crestine  urari de Paste scurte

e) Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti impreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit!

f) Invierea Domnului sa va sporeasca sanatatea si belsugul, sa va implineasca gandurile si sperantele. Paste Fericit!

g) Un gand curat, un miel impanat, un ou inrosit, cozonac indulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS a Inviat!

h) Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!

i) Fie ca sarbatorile pascale sa va gaseasca alaturi de cei dragi, in armonie si intelegere. Sa va bucurati de minunea invierii si a iubirii, sa va intre lumina in case si in viata. Paste fericit.

j) E atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit.

k) As vrea sa petrecem Pastele impreuna. Desi stiu ca nu e posibil, iti voi fi alaturi cu sufletul si fie ca speranta Invierii sa mi te aduca aproape in curand! Paste fericit!

l) Oul inrosit, mielul rumenit, cozonacul crescut, Paste fericit! Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.

m) Cristos a inviat daruindu-ne o noua viata, astfel incat fiecare dintre noi sa stie sa isi pretuiasca existenta si sa bucure de ea. Paste fericit!
MAI POTI CITI