REMEDII naturale pentru Cearcăne si Pungi sub Ochi. Scapă de pungile de sub ochi.

 

Remedii naturiste pentru cearcăne și pungi sub ochi, scapă de pungile de sub ochi cu creme naturale pentru cearcăne și pungi sub ochi.


Înainte să vedem cele mai apreciate remedii naturale care te ajută eficient să scapi de cearcăne si pungi sub ochi să vedem care sunt cauzele care provoacă pungile de sub ochi.

Cearcăne si Pungi sub Ochi cauze


Pungile de sub ochi (edemul) sunt cauzate, in principal, de slăbirea structurilor – adică a țesuturilor si mușchilor – care susțin pleoapele, combinata cu pierderea elasticități pielii, provocata de înaintarea in vârstă.
pareri forum remedii naturale cearcane si pungi sub ochi


Chiar dacă îmbătrânirea este cauza principala a pungilor de sub ochi, multi oameni sunt pur si simplu predispuși la acestea datorita geneticii. 

In alte cazuri, pungile de sub ochi se datorează factorilor care tin de stilul de viată si care pot fi modificați pentru a reduce sau a scapă de aceasta problema.

Apariția Cearcănelor si Pungilor de sub Ochi poate fi influențată de factori precum:

➤ alimentația bogata in sare
➤ alcool, cafea, fumat;
➤ hidratare insuficienta;
➤ variații hormonale;
➤ somn insuficient;
➤ dormitul pe burtă;
➤ alergii (apare senzația de mâncărime intensa si roșeață).

Remedii naturale pentru Cearcăne si Pungi sub Ochi


1) Aplicarea gheții reduce umflarea

In mod similar, răcirea zonei ochiului poate sa calmeze, reducând aspectul pungilor.

Castravetele răcit si pungile de ceai sunt opțiuni populare, precum si măștile speciale pentru ochi.

2) Apa de trandafiri

Aplicarea de dischete demachiante înmuiate in apa de trandafiri, pe pleoape, timp de 10-15 minute.

3) Alegerea poziției potrivite de somn

Somnul pe burta poate duce la mai mult sânge si lichid pe fata in timpul nopții. Acest lucru poate duce la apariția aspectului pufos si pungile de sub ochi par a fi mai mari.

In schimb, este recomandat sa dormi pe spate si capul sa fie intr-o poziție ușor ridicata, daca este posibil. Însă, calitatea somnului este cea mai importanta, deci alegeți o poziție de somn care va permite sa obțineți un somn liniștit.

4) Muşeţelul remediu bun pentru reducerea cearcănelor și a pungilor de sub ochi

Bagă două pliculețe de ceai de mușețel în apă fierbinte, apoi trece-le în apă rece. Scoate uşor apa din ele şi aplică-le pe pleoape şi cearcăne timp de 20 de minute. 

Este o variantă bună de a trata ochii umflați, obosiți şi cearcănele, caci mușețelul are acţiune antiinflamatoare. O altă variantă este să pui ceai de mușețel în forma pentru cuburi de gheață şi să foloseşti apoi cuburile, învelite într-un tifon steril, pentru a masa zona din jurul ochilor.

6) Menta bun remediu naturist pentru cearcăne

Frunzele de mentă au efect răcoritor şi, aplicate regulat, pot diminua cearcănele. Ai nevoie de câteva frunze, pe care sa le speli bine şi sa le zdrobești ușor. Se aplică apoi pe pielea curată, în jurul ochiului, timp de 5-10 minute. Șterge apoi zona cu un prosop înmuiat în apa rece.

7) Castravetele remediu naturist eficient în tratamentul cearcănelor și a pungilor de sub ochi

Reprezintă remediul cel mai cunoscut şi mai rapid pentru reducerea pungilor, împrospătarea, catifelarea şi revitalizarea zonei. Are efect astringent şi luminează pielea. 

Daca e rece e şi mai eficient, aşa că taie două felii groase de castravete şi ţine-le la frigider o jumătate de oră. 

Pune-le apoi pe pleoape şi lasă-le 10 minute sa acționeze, apoi șterge zona cu o dischetă înmuiată în apă. O altă variantă este sa combini suc de castravete cu suc de lămâie în cantități egale. Înmoaie dischete demachiante în acest suc, aplica-le pe pleoape şi cearcăne, iar după 15 minute, spală-te cu apa călduță.

ATENȚIE! In majoritatea cazurilor, pungile de sub ochi reprezintă o îngrijorări cosmetica si nu indica probleme de sănătate. Cu toate acestea, ar trebui sa va vadă un medic in cazul in care apar mâncărimii, zona este roșie sau dureroasa sau schimbările se întâmplă brusc.
MAI POTI CITI