CREMA de zi ANTI-AGE HA Fiterman păreri forumuri, beneficii, compoziție și mod de utilizare

Părerile despre Crema de zi Anti-Age HA, 50ml, Fiterman extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre remedii cosmetice care redau fermitatea si elasticitatea pielii este una pozitivă și exprimă încrederea și mulțumirea consumatorilor.


În acest prospect găsiți: Cum și pentru ce se utilizează Crema de zi Anti-Age HA Fiterman ; Compoziție Crema de zi Anti-Age HA Fiterman ; Cum să utilizați Crema de zi Anti-Age HA Fiterman ; Reacții adverse posibile si contraindicații Crema de zi Anti-Age HA Fiterman 

Ce este și pentru ce se utilizează Crema de zi Anti-Age HA Fiterman


Cremă cu textura lejera, care intra rapid in piele. Contine ingrediente bioactive cu acțiune ANTI-AGE incorporate într-o baza lipofila ce compensează deficitul de lipide al pielii îmbătrânite. 

Crema de zi Anti-Age HA  Fiterman pareri forum remedii


Reda fermitatea si elasticitatea pielii, ceea ce conferă un efect de lifting vizibil dupa utilizarea zilnica. Hidratează intens, lăsând pielea supla si catifelată, imediat după utilizare.

BENEFICII

EFECT ANTI RID - Reduce aspectul ridurilor prin hidratarea pielii in profunzime si refacerea structurii de colagen

HIDRATEAZA - Creste rezervele de apa la nivelul pielii, care capătă un aspect tânăr si luminos

PROTEJEAZA - Acționează antioxidant si protector fata de factorii externi nocivi

CREMA DE ZI - Hidrateaza pielea intens si o protejeaza pe durata întregii zile

Compoziție Crema de zi Anti-Age HA Fiterman


Contine ingrediente bioactive cu actiune ANTI-AGE incorporate intr-o baza lipofila ce compensează deficitul de lipide al pielii îmbătrânite.

♦ Acidul hialuronic ultrapur retine apa la nivelul țesuturilor si umple ridurile din interior, fiind un puternic regenerator celular.

♦ Extractul de aloe si vitamina E are proprietăți antioxidante, protejând tenul împotriva factorilor agresivi din timpul zilei. 

♦ Extractul de aloe stimulează producția naturala de colagen activează enzime precum superoxide-dismutaza si glutation reductaza recunoscute pentru proprietățile antioxidante si anti-age.

Mod de utilizare Crema de zi Anti-Age HA Fiterman


Se aplica pe fata, gat și decolteu și masează pana la absorbția completa în piele. 

Datorita texturii lejere poate constitui o excelenta baza de machiaj.
MAI POTI CITI