Biografie concurente Burlacul 2021 de la Mădălina Alexe la Georgeta Catrina și Bianca Bonef

Pentru amatori și amatoarele de show-uri matrimoniale, iată pe scurt biografiile celor 15 concurente de la BURLACUL 2021 sezonul 6.

1) Wiki Mădălina Alexe

Mădălina Alexe a fost femeia care a făcut cea mai bună impresie în ochii lui Andi Constantin. Andi i-a oferit trandafirul tinerei domnișoare Mădălina pentru a-i oferi o doză de încredere pentru că a văzut în ea o femeie interesantă.

2) Wiki Georgeta Catrina

Este a doua concurentă care a primit trandafirul de la Andi Constantin și s-a bucurat extrem de tare că a putut să-l impresioneze.

3) Wiki Andreea Stoica

Andreea vine din munții Retezat și e convinsă că orice Burlac ar fi fericit să trăiască alături de ea în micul său sătuc natal. Bărbatul ideal este pentru ea unul protector și tandru, în care poate avea încredere.

Biografie Mădălina Alexe Burlacul 2021
 
Tânăra șatenă Andreea Stoica a pășit plină de energie și parcă fără pic de emoții în fața lui Andi și i-a oferit un cadou extrem de neașteptat: pălincă!

4) Wiki Iulia Cazacu

Iulia Cazacu este asistent manager și îndrăgostită de tatuaje. Mai mult decât atât, este dornică să-l cucerească pe Andi și să ajungă ea să fie femeia care va sta în dreapta lui. Aceasta i-a mărturisit la început Burlacului că era sigură că el ar putea fi cel la care toate femeile aspiră în sezonul 6.

5) Wiki Malinka Zina

Malinka Zina s-a arătat fericită pentru că a reușit să obțină trandafirul mult dorit de la Burlacul Andi Constantin.

Zina, alintată Malinka, are vârsta de 26 de ani și este din Republica Moldova. Lucrează ca agent imobiliar, model, dar predă și lecții de limba rusă. La fel cum poate fi foarte feminină atunci când vrea, în timpul liber îi place să se plimbe cu motocicleta și pilotează avioane ușoare

6) Wiki Vanessa Țone

Vanessa Țone a forțat întâlnirea cu Burlacul și a fost a doua care a apărut în fața lui pentru întâlnirea mai profundă. Vanessa lucrează în industria frumuseții și speră să-l cucerească pe Burlac cu toate calitățile pe care le deține.

7) Wiki Alexandra Mucea

Alexandra a venit tocmai din Londra special să-l întâlnească pe Andi. Blonda nu se consideră intimidată de nicio concurentă, ba chiar este extrem de încrezătoare că va ajunge la inima Burlacului.

8) Wiki Dominique Nuță

Dominique are 21 de ani, este din București își împarte timpul și pasiunea între cariera de model și cabinetul de avocatură.

9) Wiki Cristina Jașcu

Cristina se numără printre norocoasele care merg mai departe și care au reușit să îl impresioneze pe Andi Burlacul. Frumoasa brunetă trece mai departe în descoperirea iubirii alături de Andi Constantin.

10) Ana Bene biografie

Ana lucrează în industria frumuseții și este pregătită să începă drumul către inima Burlacului. Primul pas l-a trecut, urmează alții presărați de emoție.

11) Simona Bălăceanu biografia

Simona, în vârstă de 25 de ani, este kinetoterapeut și este pasionată de pictură. Tânăra brunetă a avut norocul de a fi prima dintre toate femeile care îl cunoaște pe Andi.

12) Roxana Răpăilă biografia

Roxana Răpăilă a venit plină de încredere în fața Burlacului. Aceasta s-a dus la întâlnirea cu Andi plină de dorința de a-l cunoaște cu adevărat, iar când discuția dintre cei doi s-a adâncit, fetele nu au mai avut răbdare și Larisa Munteanu a decis să întrerupă convorbirea.

13) Oana Barbu biografie

Printre cele care au ajuns la inima lui Andi se numără și Oana Barbu - consultant financiar, care a avut parte de o întâlnire frumaosă alături de Andi. Aceasta i-a mărturisit Burlacului că este pasionată de sfera muzicală, dar și de fotbal!

14) Bianca Bonef biografie

Bianca, în vârstă de 20 de ani, este professional dominator și consideră că unii oameni o judecă pentru asta, astfel că uneori ezită să le spună. Cu toate acestea, bruneta din Galați își asumă job-ul pe care îl are și consideră că oricine poate face ceea ce își dorește.

15) Wiki Rodica Budurcă

Rodica are vârsta de 24 de ani și este studentă la Medicină, dar conduce deja și propria afacere, un salon de înfrumusețare. Deși foarte tânără, Rodica Budurcă are deja o experiență de zece ani în muncă.
MAI POTI CITI