PARFUM CRYSTAL ROSE SWISS ARABIAN păreri forumuri, persistență, cum miroase și prețuri

PARFUM arăbesc CRYSTAL ROSE SWISS ARABIAN pentru femeii părerea comentariilor extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri arăbești unisex de la SWISS ARABIAN:

1. Păreri Pozitive - 0,75
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,44

Un scor peste media de 0,50 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 evidențiază aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

51% de recenzori au evaluat și alte produse pentru brand-ul de parfumuri SWISS ARABIAN. Aceasta se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca CRYSTAL ROSE SWISS ARABIAN este un parfum oriental arăbesc foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum de damă prea puternic și neobișnuit,  însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul arăbesc CRYSTAL ROSE SWISS ARABIAN are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate.

Swiss Arabian Crystal Rose parfum arabesc păreri forum

Dacă vrei să vezi și alte păreri, intră pe linkul acesta

La ce ocazie se poartă parfumul ARĂBESC pentru femei CRYSTAL ROSE SWISS ARABIAN

• Petreceri de noapte - 20%
• Timp liber - 10%
• Seara - 20%
• Zilnic - 30%
• Bussines - 20%

Pentru cine este parfumul ARĂBESC CRYSTAL ROSE SWISS ARABIAN pentru femei, cum miroase și cât de persistent estePARFUMUL CRYSTAL ROSE este al șaselea parfum creat de casa SWISS ARABIAN una dintre cele mai renumite case de parfumuri din lume.

Potrivit mai ales pentru vreme rece si mai ales noaptea dar cui ii place parfumul acesta il poate purta in orice anotimp.

Este un parfum UNIC va fi adorat de cele care adora trandafirii si care nu doresc sa se despartă de mirosul lor preferat nici măcar atunci când aleg ce parfum sa le "îmbrace".

NOTE DE VARF : CITRICE, TONURI ACVATICE, LAMAIE, TONURI LUXURIANTE

NOTE DE MIJLOC /I NIMA: TRANDAFIR,CARAMEL

NOTE FINALE / BAZA: LEMN DE CEDRU, MOSC ALB, VANILIE

E posibil ca după jumătate de ora sa simțiți ca mirosul de început puternic al trandafirilor sa " pălească" dar veti simți in continuare mirosul de vanilie si mosc alb.

CRYSTAL ROSE este un parfum aparte dar nerecomandat celor care nu sunt obișnuite sau poate nu îndrăgesc mirosul puternic de trandafiri.

Sticla de 50 ml de PARFUM CRYSTAL ROSE costa 102 RON.

Un miros de trandafiri care te învăluie si te îmbracă intr-o aur o poveste cu un peisaj pe malul unui lac la apus.

ENERGIZANT, PUTERNIC, SPECIAL asta e parfumul CRYSTAL ROSE de la SWISS ARABIAN.
MAI POTI CITI