Biografia DALIANA RĂDUCAN NOUA IUBITA arhitect a lui RĂZVAN SIMION

WIKI BIOGRAFIC DALIANA RĂDUCAN, VÂRSTA, ÎNĂLȚIME, ZODIE, STUDII, CARIERĂ, INSTAGRAM (@daliana.raducan)

Noua luni s-au chinuit jurnaliștii sa o descopere pe NOUA IUBITA a matinalului RĂZVAN SIMION care împreună cu DANI OTIL prezintă SUPERNEAȚA la ANTENA 1 cel mai iubit matinal din Romania.

Dupa despărțirea de cântăreața LIDIA BUBLE după o poveste de dragoste ce a ținut timp de cinci ani după o căsnicie ce a durat 15 ani cu ex soția DIANA, RAZVAN SIMION si-a regăsit liniștea alături de o tanara nu doar frumoasa si fina dar si o femeie de afaceri independenta.

RĂZVAN SIMION se iubește din vara lui 2020 cu tanara DALIANA RADUCAN. Ea este bruneta cu care RAZVAN a fost fotografiat de paparazzi la ISTANBUL.

DALIANA RADUCAN a participat si la ziua lui DANI. Si de ce nu au reusit jurnalistii sa o descopere pe noua iubita a lui RAZVAN SIMION?

arhitecta daliana raducan biografie data nașterii vârsta studii


Pentru ca RAZVAN a dorit de data asta discreție totala asupra vieții private. Prea a fost SONORA relația ultramediatizata cu LIDIA BUBLE.

De ziua femeii de 8 MARTIE 2021, RAZVAN SIMION si-a invitat la masa la un restaurant de lux aka CAJU restaurantul lui JOSEPH HADAD fiica si noua iubita. Îmbrăcați elegant RAZVAN si cele doua domnite dragi sufletului sau s-au simțit bine au vorbit si au făcut si poze.

Superba fiica de 16 ani a lui RAZVAN SIMION, domnișoara IANCA ce seamănă cu tatăl sau ca doua picături de apa a publicat pe contul sau de INSTAGRAM un instastory si asa a desconspirat-o pe noua partenera a tatălui sau.

IANCA o place mult pe noua iubita a tatălui sau dovada zâmbetul larg si fericirea ce i se puteau zări pe chipul frumos. Asta in timp ce unii jurnaliști s-au apucat sa " fabrice" o idila ??? A lui RAZVAN SIMION cu RAMONA OLARU asistenta de la NEATA cu RAZVAN si DANI.

Si in tot acest timp sturlubatica nesățioasa LIDIA BUBLE spun tot jurnaliștii il bombardează pe RAZVAN SIMION cu mesaje de dragoste.

Cum sa afirmi in public ca bărbatul pe care l-ai iubit nu o sa se vindece de tine "nici cu toate icoanele"? Asta a zis LIDIA BUBLE.

Bănățeanul aka RAZVAN SIMION când zice ceva apoi se tine de cuvânt. Si asta a facut RAZVAN SIMION încet a mers mai departe si si-a găsit o femeie pe sufletul sau.

AMUZANTA, inteligenta cu o profesie in care a obtinut succes . Si nu in ultimul rând o FEMEIE FRUMOASA FIZIC dar si sufletește.

Asta e bruneta DALIANA RADUCAN. Bruneta tunsa scurt cu ochii negri si silueta de model. O frumusete extrem de NATURALA fara farduri excesive DALIANA este cu adevarat o FEMEIE FINA.

Cine este asadar FEMEIA care i-a adus liniște in suflet lui RAZVAN SIMION?

Cine este DALIANA RADUCAN NOUA IUBITA a lui RAZVAN SIMION?

Frumoasa ca o FLOARE cu NUME DE FLOARE DALIANA de la DALIE o floare frumoasa.

DALIANA RADUCAN are in jur de 30 si ceva de ani. Măsoară cam 1.70 m înălțime si este o fată finuța, are 50 de kg.

Este absolventa INSTITUTULUI DE ARHITECTURA & URBANISM "ION MINCU" BUCUREȘTI PROMOȚIA 2015.

O femeie care a știut sa se perfecționeze profesional de la an la an o femeie ambițioasă.

A fost asistenta in mai multe proiecte ale altor arhitecți cu renume. la un moment dat soarta i-a scos in fata proiectul de televiziune "VISURI LA CHEIE" o emisiune de succes ale celor de la PRO TV.

S-a implicat cu bucurie in acest proiect alaturi de alti colegi arhitecti si designeri.

DALIANA RĂDUCAN spune despre ea:

"ÎMI PLACE SA MA DESCRIU CA AVÂND UN OCHI DE ARTIST SI UN OCHI DE ARHITECT RIGUROS FIIND IN ACELAȘI TIMP SI CREATIV, DAR CU UN ACCENT INTENS PE TOATE DETALIILE PE FIECARE DETALIU IMPORTANT."

Dezideratul profesional al DALIANEI sună asa :

"SCOPUL MEU ESTE SA GĂSESC LOCUL DULCE DINTRE EXUBERANTA SI SIMPLITATE CAUTÂND CONFORTUL CIRCULAȚIILE FLUIDE, DETALIILE, ARMONIA, SIMETRIA SI TEHNOLOGIA ."

DALIANA RĂDUCAN are de câțiva ani propria facere un studiou cochet de arhitectura INTERIOR DESIGN situat pe una din străzile BOGAȚILOR din capitală si anume STRADA PARIS. cartierul de vis care arată ca afara.

daliana raducan razvan simion poze instagram

DALIANA este o femeie cu gusturi fine se îmbracă vorba lui MIRCEA BADEA "CA O FEMEIE" lucru rar in ziua de azi când toate vor sa se dezgolească cat mai mult pentru a atrage atenția.

DALIANA îmbracă deux pieces stilate. La restaurantul CAJU unde a fost invitat de iubitul ei RĂZVAN SIMION a purtat pantaloni si cămașă si sacou de culoare alb. In combinație cu parul ei negru arata de vis.

A facut echipa de vis cu IANCA SIMION care a purtat același compleu de pantalon si sacou de culoare neagra de aceasta data.

Fetele s-au fotografiat împreună si IANCA a pus aceste fotografii cu DALIANA pe contul ei de INSTA.

O domnișoara IANCA si o domnita DALIANA frumoase elegante superbe ele sunt comorile lui tata RAZVAN SIMION.

E clar ca DALIANA fără vreun efort este PESTE dacă ne putem exprima sa PESTE cântăreața LIDIA BUBLE.

In primul rând DALIANA RADUCAN are o educație ce ii conferă un avantaj. NU ORICINE POATE ABSOLVI o facultate precum cea de ARHITECTURA SI URBANISM.

DALIANA este femeia de succes, independenta, creativa, ambițioasă. DISTINSA fără artificii ce țin de fusta scurta îmbrăcămintea nonconformista.

Si DALINA este femeia educata ce NU VA SCOATE NICIODATĂ LIMBA in poze precum o face in continuare LIDIA BUBLE ce începe sa semene tot mai mult cu ANDREEA MARIN la vorba.

ADICĂ blândă, candida dar în realitate e cu totul altceva .

Cum poti sa dai mesaje fostului când la despărțire te-ai declarat ca esti bine mersi apoi te-ai afisat cu milionari si a fost dezvăluită relația ta de amantlîc?

ASTA E LIDIA BUBLE. In fine RAZVAN SIMION un prea mare gentleman ce nu a fost apreciat de LIDIA BUBLE continua sa ii fie impresar.

DAR a separat cu totul viata personala de viata profesionala.

DALIANA RADUCAN este FEMEIA pe masura OMULUI SENSIBIL si PASIONAT de ceea ce face.

DALIANA si RAZVAN sunt doi oameni care s-au regăsit prin pasiunea ambiția,  dorința de perfecționare, bunul gust in materie de haine, bijuterii mâncare si vacante.

Acum ca se stie cine este NOUA IUBITA a lui RAZVAN SIMION speram ca acea parte a presei mâncătaoare de viata si intimitatea oamenilor sa facă un pas înapoi.

Si sa ii las e pe RAZVAN SIMION si DALIANA RADUCAN SA ISI TRAIASCA IN VOIE poveste de dragoste.

Se stie ca RAZVAN SINMON a fost mereu GENTLEMANUL perfect, bărbatul tandru si protector cu FEMEILE DIN VITA LUI.

RAZVAN, DALIANA, VA DORIN FERICIRE LINIȘTE SI ARMONIE in povestea vostra de dragoste!

RAZVAN SIMION a găsit in sfârșit DOAMNA specialista in ARMONIE. EA ESTE arhitectul si designerul de interior DALIANA RADUCAN.

O FEMEIE ADEVĂRATĂ pe care el nu este nevoit sa o "crească" sa o ridice precum a făcut cu LIDIA BUBLE.

Cine era LIDIA BUBLE dacă relația ei cu RAZVAN SIMION nu i-ar fi ridicat COTA DE PIAȚĂ pana la cer ?

Ne bucurăm pentru RĂZVAN SIMION si pentru DANI OTIL. Prietenii din copilărie sunt amândoi pe aceeași unda de iubire si armonie.

RAZVAN SIMION este cu DALIANA RADUCAN si DANI OTIL este cu GABRIELA modelul care i-a adus fericire.

In ciuda celor care spuneau ca cei doi prieteni nu au reușit sa fie in același timp fericit în viata privata.

A SOSIT VREMEA ARMONIEI atât pentru RĂZVAN SIMION cât si pentru DANI OTIL.
MAI POTI CITI