Biografia povestii de dragoste intre personajele din "HERCAI " GONUL si AZAT iubiți in viața & biografia actriței OYA UNUSTASI

"HERCAI "aka" INIMA SCHIMBATOARE" este serialul turcesc FENOMEN pe care si romanii il urmăresc cu sufletul la gura.

Publicul a devenit interesat de viața reala a actorilor din serialul "INIMA SCHIMBATOARE. "

Doua personaje din serialul " HERCAI" devin îndrăgostiți si chiar se vor casatori. In viața reala aceste doua personaje din serial chiar sunt împreună si nu de ieri de azi ci de NOUA ANI.

Vorbim de actrița model OYA UNUSTASI care da viață personajului GONUL ASLANBEY si actorul AHMET TANSU TASANLAR cel care il interpretează pe AZAT SADDOGLU.

Ah, de aceea le-a iesit celor doi schimbul de priviri de îndrăgostiți. AZAT si GONUL isi vor găsi împreună liniștea si iubirea in serial.

DAR IN VIATA REALA EI SUNT PARTENERI! Si nu doar asta.

Pe cei doi ii leagă o strânsă prietenie cu actrița EBRU SAHIN cea care da viață personajului REYYAN.

biografia actritei OYA UNUSTASI

Si ce atmosfera plăcută este pe platourile de filmare. Jurnaliștii au surprins instantanee in momentele de relaxare când NU SE FILMEAZA.

O sărbătoresc pe ZEHRA aka actrița FERIDE CETIN. Actorul SERDAR OZER care il interpretează pe CIHAN ii sperie pe colegi in special pe REYYAN.

Si pe cat de serios este in serial in viata reala actorul SERDAR OZER aka CIHAN este plin de umor si zâmbește mereu. Este căsătorit si are un băiețel.

Alte dăți REYYAN aka EBRU SAHIN o sperie pe cea care ii face machiajul.

Pline de tandrețe sunt momentele in care AKIN AKINOZU aka MIRAN isi petrece timpul cu MRS. GUL sora blonda a lui REYYAN frumoasa si talentata mica actrița EBRAR AYLA DEMIRBILEK despre a cărei biografie am scris.

Spre nemulțumirea publicului micuța actriță a plecat din serial părinții ei au considerat ca după doi ani petrecuți in MARDIN in estul TURCIEI unde se filmează serialul era cazul sa se întoarcă in ISTANBUL

Deși micuța avea la dispoziție pe platouri profesori particulari sa nu piardă lecțiile dr cu toate astea părinții au luat-o acasă.

Si surpriza ceea ce i-a determinat pe părinții blondei copile a fost o propunere de a juca in alt serial si anume "CAMIONUL ROSU".

Serialul se filmează la ISTANBUL si părinții au considerat ca e mai bine sa fie acasă fata iar acest rol primit o va face sa continue cariera actoriceasca.

Sa pătrundem in culisele vieții profesionale si sentimentale a actriței & model minunata OYA UNUSTASI aka GONUL din serialul HERCAI.

OYA UNUSTASI s-a calificat in finala concursului MISS TURKEY 2013 fiind una din cele 20 de finaliste.

Ce-i drept datele fizice au recomandat-o pentru un astfel de CONCURSS DE MISS unul dintre cele mai mari.

OYA UNUSTASI măsoară 1,73m înălțime si are 50 de kg. Observam eleganta sa si in serial. Are ochii verzi si parul saten închisa.

OYA UNUSTASI a jucat si in reclame iar debutul actoricesc l-a facut intr-un film LOSER S CLUB aka CLUBUL RATATILOR.

OYA UNUSTASI : INALTIME, ZODIE, CARIERA, IUBIT, PLANURI DE VIITOR

OYA UNUSTASI s-a născut la 1 ianuarie 1988

Bunicii pe linie paterna au emigrat din TESSALONIKI , GRECIA.

Asta după ce au plecat din PLOVDIV BULGARIA si in fine au ajuns in TURCIA.

Actrița are origini bulgaro-greco- turca.

Daca EBRU SAHIN absolventa de EDUCATIE FIZICA SI SPORT aka REYYAN ne-a incantat prin vocea sa aflați ca si OYA UNUSTASI cântă la flaut si pian in fapt ea a absolvit mai întâi MIMAR SINAN FINE ARTS secția flaut.

Mai târziu a luat lecții de actorie cu AYLA ALGEN. Poti sa termini o alta facultate dar daca ai talent ACTORIA TE CHEAMA pe DRUMUL ei anevoios si frumos.

OYA UNASTASI cântă nu doar la flaut dar si la pian deci este o INCANTATOARE MUZICIANA. ACTRITA SI MODEL.

Sa vedem filmografia actriței OYA UNUSTASI.

FILMOGRAFIE OYA UNUSTASI

2020-2019- HERCAI /INIMA SCHIMBATOARE-GONUL ASLANBEY

2018- RESSURECTION ERTUGRUL- /DIRILIS ERTUGRUL- SUGAY HATUN

DRAGA de ea a avut șansa sa joace intr-un serial cu audiente uriașe si sa joace alaturi de seducătorul THE ONE AND ONLY BURAK OZCIVIT

2018- WE ARE NOT INNOCENTS-KLEIDA KORUHAN

2015- KALBIM EGE KALDI- ZELIS

2014- WHITE CLOVE-NERGIS

2013- SEVDALUK- GULBEN GEDIK

2011- IZMIR GANGS/ LOSER S CLUB/ KAYBEDEMLER KALUBN-DURI-FILM

2010- LOSERS CLUB- FILM

Actriței ii place sa facă sport e îndrăgostită de inot si echitație.

Din 2012 actrita OYA UNUSTASI trăiește o poveste de dragoste cu actorul AHMET TANSU TASANLAR aka personajul AZAT din serialul HERCAI.

CE noroc pe cei doi iubiti actori sa aibă șansa sa joace împreună intr-un serial ce a cunoscut faima in lume.

Câțiva dintre actorii serialului "HERCAI" AU FOST PREZENTI la Festivalul de la CANNES in anul 2020.

CE PANDEMIE! ACTORII s-au distrat de minune la FESTIVAL au promovat serialul au dat autografe.


AHMET TANSU TASANLAR Wiki Biografie

Si sa vezi ce petrecere au dat actorii turci la FESTIVALUL DE FILM CANNES 2020 s-au dezlănțuit pe ringul de dans, EBRU aka REYYAN minunata zvelta. Si AZIZE actrița ce da viața personajului AYDA AKSEL e vesela si arata cu totul altfel in viața reala.

S-a dansat s-a mâncat s-au baut șampanii fine ce pandemie! Ideea este ca producătorii, actorii si scenariștii care au lucrat la serialul HERCAI au dat lovitura!

Un serial de excepție , scenariști absolut profesionionisti creativi ne-au făcut pe noi sa ne întrebam de la episod la episod oare ce se va mai întâmpla.

Relațiile de prietenie intre actori pe platouri si in afara scenei au făcut ca echipa sa lucreze cu randament si intr-o atmosfera plăcută.

In Romania in luna aprilie 2021 va avea loc FINALUL PRIMULUI SEZON. NU STIM daca cei de la KANAL D au cumpărat cel de-al doilea sezon.

In TURCIA se filmează in prezent la cel de-al TREILEA SEZON. Unii au apucat sa vada integral PRIMUL SEZON si discuta despre ce se va întâmpla in ROMANIA daca vom avea si următorul sezon sau va interveni altceva.

Unii au spus ca e posibil sa se dea sezonul al doilea dintr-un serial vechi sau paote un ALT SERIAL NOU.

Nu va spun ce se întâmpl[ in ultimul episod al PRIMULUI SEZON dar va rog NU VA LUATI dupa unii ce se vor "jurnaliști " si se cred mari bloggeri care POVESTESC DE CE OARE despre ce se va intampla in viitor in serial.

PRACTIC la ce te ajuta pe tine spectatorule sa stii de pe acum FINALUL PRIMULUI SEZON?

CEEA CE SE POATE SPUNE CU INIMA CURATA serialul "HERCAI" te tine cu sufletul la gura de la un episod la altul.

De la episodul 30 pana la cel final 64 al PRIMULUI SEZON o sa o tineti din emotii in emotii.

SERIALUL "HERCAI" DA DEPENDENTA. Actorii fiecare cu personajul sau au dat tot ce au avut mai bun.

BARBATII SI FEMEILE TURCIEI știu sa rada sa iubească cu patima sa isi strige dezamăgirea sa păstreze sau sa dezvăluie secrete.

Răzbunările sunt crunte sunt iuti la manie dar cat de plini de poezie si tandrețe sunt INDRAGOSTITII. Toate astea IN SERIALELE TURCESTI care au reușit sa cucerească lumea.

In viețile lor ACTORII sunt si ei OAMENI. Mai pasionali mai iubitori mai cu pasiuni. Si ce fac ei in particular suscita INTERESUL PUBLICULUI.

ASA am aflat despre relațiile de prietenie ale actorilor dincolo de scena.

Actrița OYA UNUSTASI 33 ani si actorul AHMET TANSU TASANLAR 36 de ani sunt IUBITI IN VIATA REALA.

Si împărtășesc pasiunea pentru aceeași meserie ACTORIA.

Final fericit in serial pentru GONUL si AZAT aceeași fericire in viața reala pentru doi actori OYA UNUSTASI si AHMET TANSU TASANLAR.

CE DOAMNA FAINA are AZAT aka AHMET TANSU TASANLAR!. Si frumoasa doar a participat la MISS TURCIA 2013 dar si educata si stilata.

Ne bucuram de aceasta poveste de DRAGOSTE a acestor actori tineri si talentati OYA UNUSTASI si AHMET TANSU TASANLAR.
MAI POTI CITI