Apa de Parfum CAROLINA HERRERA Good Girl Supreme păreri forumuri, persistență, intensitate și prețuri

Parerea consumatorilor despre noua Apa de Parfum CAROLINA HERRERA Good Girl Supreme pentru femei extrasă din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre Noul parfum Carolina Herrera Good Girl Supreme sephora 2020, Carolina Herrera Good Girl Supreme review, Parfum Sauvage Dior pret, Notino Good Girl Suprem parfum cum miroase etc.:


1. Pareri Pozitive - 0,75
2. Sentiment Negativ- 0,57
3. Opinii Neutre - 0,59


Un scor peste media de 0,5 indica o tendinta mai mare decât cea medie pentru o caracteristica. Un scor la sau peste 0,75 indica aspecte usor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Opinia generală despre noua apă de parfum Carolina Herrera Good Girl Supreme femei 2020

♦ Persistenta - 4,40 din 5
♦ Intensitate -  4,35 din 5
♦ Versatilitate - 4,55 din 5
♦ Forma sticlei -  4,45 din 5
♦ Prețuri - 4,20 din 5

Wiki: Good Girl Eau de Parfum Suprême de la Carolina Herrera este o apa de parfum intensa, care reinventeaza emblematicul parfum Good Girl printr-o noua formula, intensa, seducatoare. 
Good Girl Apa de Parfum Suprême reinventeaza emblematicul parfum Good Girl printr-o noua formula, intensa, seducatoare. 

Odata cu lansarea acestui parfum de damă, Carolina Herrera redefineste contrastul dintre umbre si lumini si ne incurajeaza sa ne conectam cu partea rebela a noastra, sa ne redescoperim personalitatea. “It’s so good to be Bad!”

Note compozitie cum miroase parfum de damă Carolina Herrera Good Girl Supreme

♦ Note varf  - fructe de padure

♦ Note inima - iasomie egipteana

♦ Note baza - tonka

Good Girl Suprême incalca toate regulile parfumeriei, reinventand familia olfactiva a parfumului clasic Good Girl. 

Murele afrodisiace se contopesc cu iasomia egipteana, intensa, in timp ce semintele de tonka si iarba de vetiver dau un twist modern notelor olfactive de final. 

Parfumul Carolina Herrera Good Girl Suprême este un joc de lumini și umbre parfumat, mai intens și mai seducător decât legendarul Good Girl. 


Caracterul îndrăzneț al parfumului Good Girl Supreme își lasă amprenta nu doar asupra compoziției parfumate, cât și asupra flaconului.

Recipentul parfumui sub forma celebrul stiletto Good Girl, o combinatie intre estetica haute couture si expertiza tehnica, este dus la noi inaltimi prin noul design glamour, cu un dégradé negru intens - glitter.
MAI POTI CITI