AMALIA BELLANTONI biografie, wiki vârstă, soț, copii, Instagram

Wiki Amalia Bellantoni, biografie, ce vărstă are, cine este soțul și dacă are copii și ce cont oficial de Instagram are.

Wiki Cine este Amalia de la Chefi la cuțite și ce vârstă are


Supranumită 'Regina Pizzei', ca urmare a faptului că este căsătorită cu un italian Amalia Bellantoni (Instagram @amalia.bellantoni) refuză mai mereu să-și spună adevărata vârstă, contul de Facebook neavând acest amănunt, iar subiectul stârnește tot mai mult interes. 

Ei bine, Amalia Bellantoni are vârsta de 40 de ani, informația fiind dezvăluită în cadrul emisiunii "Chefi la Cuțite".

Sotii Amalia si Domenico Bellantoni sunt proprietarii restaurantului Belli Siciliani, o locatie cu specific sicilian (asa cum o spune si numele sau) situata pe strada Matasari din Capitala. Totodata, Domenico este si Cheful localului, in timp ce Amalia se ocupa de partea de management.

AMALIA BELLANTONI biografia wiki profesional sot copii varsta

Povestea localului a inceput odata cu venirea lui Domenico Bellantoni  si a fratilor sai, in Romania, aici unde acesta s-a si stabilit si a deschis acest local specific sicilian, in care totul este adus din Sicilia, pana si vopseaua de pe ziduri.

Soțul Amaliei Bellantoni a primit chiar titulatura de Ambasador al bucătăriei siciliene în lume. Ei au o afacere de familie în România.

Actualmente fac de toate, de la mamă pentru cei 2 copii, manager împreună cu soțul, care are un restaurant. Soțul meu este bucătar și este numit de guvernul Siciliei ca ambasador al bucătăriei siciliene în România. În lume de fapt, dar reprezintă bucătătria siciliană în România“, a declarat nu de mult într-un interviu Amalia Bellantoni.

Meniul restauranului soților Bellantoni are 100 de pagini, spune Amalia Bellantoni.

Are peste 20 de lasagna. Este un bussiness de familie. Și adunând de la fiecare din familie câte unul, două preparate, ca într-o culegere, de-a lungul anilor Amalia a făcut o mică teză de doctorat în gastronomia siciliană. 

Și acum se consideră o mică maestră în Cassata siciliana.

Soții Bellatntoni reprezintă Sicilia in cadrul Institutul Italian de Cultura. 

In acest sens, au participat la: Cena con Montalbano, Sarbatoarile de Craciun, carnevale sau alte festivaluri cu specific italian, unde au fost mereu prezenti cu dulciurile lor mondial cunoscute: Cassata Siciliana si Cannolo Siciliano, Arancino Siciliano.

Ca recunoastere a serviciilor lor, in iunie 2017, restaurantul Belli Siciliani a primit marca Ospitalita Italiana – Ristoranti Italiani nel Mondo.
MAI POTI CITI