NoSugarShop.ro păreri forumuri magazin online cu produse fără zahar la preţuri promoţionale

Părerea clienţilor despre NoSugarShop.ro magazin online cu produse fără zahar extrasă din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre No Sugar Dukan, Nosugarshop retete, Nosugarshop cod reducere:

1. Păreri Pozitive - 0,75

2. Sentiment Negativ- 0,58

3. Opinii Neutre - 0,50

Un scor peste media de 0,5 indica o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristica. Un scor la sau peste 0,75 indica aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor, astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

www.NoSugraShop.ro este cel mai mare magazin online cu produse fără zahar, dietetice, diabetice, low carb, keto, dukan, bio etc.

Magazinul online Nosugarshop.ro a fost lansat pe 1 iunie 2013 si a apărut din dorința a doua tinere antreprenoare de a oferi o lume fără pericole celor cu diabet si nu numai, tuturor celor care țin la sănătatea lor si care își doresc o viata mai sănătoasă si mai lungă.


nosugarshop pareri magazin coduri de reducere


Nosugarshop.ro este mai mult decât un magazin online, este locul unde veti putea găsi informații despre orice tip de alimentație fără zahar, despre regimuri de viata, părerea medicilor – parteneriate cu cabinete si centre medicale specializate.

NoSugarShop.ro este cel mai mare magazin online dedicat persoanelor afectate de diabet si celor care vor sa adopte un stil de viata sănătos, fără zahar!

NoSugarShop.ro va pune la dispoziție peste 1.300 de produse si o gama variata de îndulcitori naturali, dulciuri, precum si alimente de baza,  sosuri si paste făinoase cu indice glicemic scăzut, produse fara gluten sau eco, provenite din cultura ecologica, toate fără zahar!

Acest proiect a fost demarat din dorința de a sprijini atât persoanele afectate de diabet, cat si pe cei ce isi doresc o viata “altfel”  in formarea unui obicei de consum alimentar sănătos, pentru o viata mai ușoară si mai echilibrata.

NoSugarShop.ro  si-a propus sa vina in ajutorul clienților sai, printr-o gama completa de produse, la preturi competitive, care sa satisfacă cele mai simple nevoi, dar si cele mai pretențioase gusturi.

Listă  produse disponibile în magazinul online NoSugarShop.ro


Băuturi (sucuri si nectar-uri, lapte praf, băuturi instant, siropuri, etc)
Cafea
Ceaiuri
Condimente si esente
Covrigei si sărățele
Dieta DUKAN
Dieta OSHAWA
Dulciuri (Biscuiți, Napolitane, Ciocolata, Jeleuri, Bomboane, Halva etc.)
Faina, Paste si Orez
Fructe si legume (uscate, liofilizate, conservate)
Gemuri si compoturi
Îndulcitori (naturali si sintetici, pudra, pastile si lichizi)
Sosuri
Superalimente organice
Ulei si dressing
Produse Bio
Produse fara gluten
Produse vegane
Produse fără lactoza
MAI POTI CITI