ULEI de duș ATODERM păreri forumuri, beneficii, compziție, utilizare și prețuri

Vezi cate sunt părerile despre Uleiul de duș Atoderm de la Bioderma pe forumuri, ce benefiici are, care este compoziția și cum se utilizează pentru a avea cele mai bune rezultate


Pe forumuri părerile despre Atoderm Ulei de duș pentru piele sensibilă atopică foarte uscată sau atopică sunt majoritar pozitive și apreciază că acesta este prescris de medicii dermatologi și asigură 24 ore de hidratare și confort imediat, chiar de la duș.

Opiniile și recenzile exprima încrederea în beneficiile uleiul de duș ATODERM care a fost special crat pentru piele uscata si foarte uscată.

Ce este uleiul de duș Atoderm de la Bioderma și pentru ce se utilizează

bioderma ulei de dus atoderm pareri forum remedii piele uscata atopica


Conform prosepctului, Atoderm Ulei de duș calmează și protejează împotriva agresiunilor externe datorită formulei sale exclusive compuse din biolipide vegetale, vitamina PP și brevetul Skin Barrier Therapy. 

Biolipide vegetale calmează senzația de etanșeitate, cresc rezistența pielii prin reîntregirea filmului hidrolipidic al pielii. 

Vitamina PP stimulează sinteza de lipide și ajută la refacerea barierei protectoare pe termen lung. 

Brevetul Skin Barrier Therapy™ limitează adeziunea şi proliferarea Stafilococului Auriu, responsabil de agravarea iritațiilor.

Brevetul natural DAF crește pragul de toleranță a pielii.

Crește hidratarea pielii cu + 26% după 27 de zile de utilizare. Această creștere poate fi de până la 39%. Nivelul de hidratare persistă timp de 24 de ore după 27 de zile de utilizare

Mod de utilizare ulei de duș Atoderm


Se utilizează o dată sau de două ori pe zi -7 zile din 7

♦ ETAPA 1 - Pentru baie, aplicați pe pielea udă.

♦ ETAPA 2 - Clătiți pentru îndepărtare.

♦ ETAPA 3 - Pentru rezultate și mai bune folosiți îmrpreună cu un produs de îngrijire Atoderm.

Dacă pielea uscată persistă, consultați un medic specialist.


Ingrediente compoziție ulei de duș Atoderm de la Bioderma


aqua/water/eau, glycerin, peg-7 glyceryl cocoate, sodium cocoamphoacetate, lauryl glucoside, coco-glucoside, glyceryl oleate, citric acid, peg-90 glyceryl isostearate, fragrance (parfum), daf patented natural complex, polysorbate 20 laureth-2, niacinamide, fructooligosaccharides, tocopherol,hydrogenated palm glycerides citrate, lecithin, ascorbyl palmitate
MAI POTI CITI