JADOR biografie, de unde este, vârsta, avere, înălțime, nume real și emisiune

Află ce biografie are Jador și care este numele real, Câți ani are Jador, ce avere și înălțime. Cele mai noi știri despre Jador de unde este și ce emisiune nouă are Jador. Cele mai frumoase poze cu Jador le găsiți pe contul lui de Instagram @jador_adevarat

La vârsta de 25 de ani, Jador pe numele adevărat Remus Ionuț Dumitrache și-a câștigat o mare popularitate participând la emisiunea ”Puterea Dragostei” de la Kanal D.

Conform biografiei, Remus Ionuț Dumitrache aka Jador s-a născut comună din județul Bacău și a urmat cursurile Grupului Școlar ”G.J. Caniciov” Parincea.

Înainte de a face muzică, Jador a absolvit în 2017 Facultatea de Relații Internationale și acum este masterand la ”Studii economice”.

Înălțimea și greutatea adevărata a lui Jador rămân o necunoscută, artistul nedând publice aceste informații.

Ca și avere Jador este plin de bani după ce a apărut în cadrul emisiunii de la Kanal D. 
jador wiki cv data nasterii varsta

Concurentul de la Puterea Dragostei, Remus Ionuț Dumitrache aka Jador, a ajuns să câștige o sumă fabuloasă pentru fiecare cântare pe care o susține.

Jador are mai bine de 12 cântări pe lună. Jador face bani pe bandă rulantă. Mai exact, câștigă 4.000 de euro pentru o singura cântare.

JADOR are un tarif de 4.000 de euro pentru o oră și 30 de minute de cântat. Ceea ce înseamnă că, într-o singură lună, Jador a încasat 48.000 de euro.

Jador de la Puterea dragostei este extrem de mândru de familia sa și nu de puține ori a zis că pentru aceștia ar face orice.

Jador a făcut și un vlog cu părinții lui la locul unde aceștia muncesc. „Părinții mei au un magazin de pește, o Pescărie, în piața mare din Bacău. Cu asta se ocupă. Acum sunt după marfă”, a declarat Jador,

Fosta iubită a lui Jador, Ella de la Puterea Dragostei (Kanal D), a povestit detalii incendiare despre relaţia avută cu manelistul.

Bruneta ELLA n-a rămas datoare şi a spus tot ce simte în aceste momente după mai bine de două luni de la despărțirea definitivă de Jador.
jador avere de unde este familia

Da. El este frustrat că am plecat de acasă, dar eu nu pot să accept comportamentul lui dual. Nu pot să trec cu vederea faptul  se așează cu  nonșalanță lângă o fată, fără să aibă vreun scrupul, când eu sunt acolo și văd lucrurile astea...

Potrivit știrilor de ultimă oră, Jador Adevărat este titlul emisiunii cu Jador, care își va arăta viața pe TV. Începe tot luni, 31 august, de la ora 22:00. Va avea două zile pe săptămână, luni și marți.
MAI POTI CITI