Cuvinte care schimbă minţi păreri online, ebook, tipărită la prețuri bune Elefant, eMag sau Cărturești

Shelle Rose Charvet – Cuvinte care schimbă minți. Cum să influențezi comportamentul celorlalți cu ajutorul limbajului, este o carte de dezvoltare personala cu păreri apreciative din partea cititorilor.

Fie ea in format pdf, ebook, audio book sau tipărită, cartea Cuvinte care schimbă minți este un manual fundamental pentru oricine isi dorește sa comunice eficient, te va ajuta sa depășești barierele comunicării, sa construiești relații productive, din care toată lumea sa aibă de câștigat, si sa iti dezvolți cariera sau afacerea cu ajutorul oamenilor.

Autoarea, Shelle Rose Charvet, este orator, consultant în afaceri si instructor atestat în NLP. A format, la rândul ei, mai mult de 500 de specialiști LAB (profilul lingvistic şi comportamental) în peste 30 de ţări şi a consiliat mii de persoane din întreaga lume.

Shelle Rose Charvet este considerată unul dintre cei mai mari experţi în Resurse Umane la nivel mondial. 
pareri forum cuvinte care schimba minti online pdf

Printre clienții săi se numără Banca Mondială, Banca Franţei, Comitetul Olimpic, Deloitte, Federal Reserve Bank (cea mai mare bancă privată din SUA), IBM, Microsoft, Nokia, CERN şi UNESCO.

A fondat o scoală internațională de consultanţă şi training în HR care formează specialişti din lumea întreagă.

Potrivit lui Shelle Rose Charvet, secretul comunicarii este simplu: dacă vrei ca mesajul tău să ajungă la celălalt, trebuie să foloseşti cuvintele şi comportamentul adecvate. In acest fel, te vei înţelege la un nivel profund cu interlocutorul tău, iar relaţia dintre voi se va transforma în mod miraculos.

Cartea de față dezbate subiecte precum: Declanşatorii Moţivaţionali; cum să descoperi tiparele unui individ sau ale unui grup; utilizarea Limbajului de Influenţare potrivit pentru impactul maxim; cum să foloseşti acest instrument în orice context de comunicare; cum să creezi campanii publicitare şi de marketing puternice; cum să angajezi omul potrivit la locul potrivit; cum să creezi echipe foarte performante gestionând punctele tari ale oamenilor, în loc să suferi din cauza punctelor lor slabe.

VERIFICĂ AICI PRETURILE

Părerea noastră este că aceasta cartea de dezvoltare personală, ”Cuvinte care schimbă minţi ”, reprezintă primul pas in marele salt spre comunicare.

Imaginează-ti ce ai putea obține dacă ai reuși sa identifici Declanșatorii Motivaționali dintr-o simpla conversație!

Vei invata cum sa recunosti ce va stimula si va menține motivația cuiva si, in caz contrar, ce il va face sa isi piarda motivația.

De asemenea, vei sti exact cum sa iti armonizezi limbajul si procesele cu ale celuilalt, pentru a-i trezi interesul si entuziasmul.
MAI POTI CITI