Divorțul dintre WALTER ZENGA de RALUCA iubirea afectată de pandemie

Divorțuri de vedete 2020, vedete care s-au iubit și acum s-au despărțit în anul pandemiei: astăzi divorțul dintre Raluca și Walter Zenga

In urma cu 17 ani RALUCA REBEDEA  calatorea de la MILANO spre capitala. Călătoria cu avionul i-a prilejuit intalnirea cu WALTER ZENGA faimosul jucător de fotbal  ce a antrenat si in ROMANIA.

Binecunoscut romancelor italianul era o partida bogat, faimos. WALTER ZENGA a trait povesti tumultoase de dragoste cea mai mediatizată fiind cea cu RALUCA SANDU fiica  ex președintelui LIGII De FOTBAL  MIRCEA SANDU.

Din prima căsătorie WALTER are un baiat de 21 de ani.

RALUCA REBEDEA s-a casatorit in țara cu WALTER la BRAN. RALUCA și-a urmat soțul si au străbătut  multe tari pana s-au stabilit in DUBAI.
wiki divort de vedete raluca si walter zenga

Iubirea lor a fost binecuvantata cu venirea pe lume a celor doi copii WALTER JR si SAMIRA.

Toate bune si frumoase călătorii, vacante,  cadouri  viata de lux in exoticul DUBAI. RALUCA s-a ocupat de creșterea copiilor si  a cochetat cu scrisul.

A scris o carte MAMICA ZEN si și-a făcut un blog de travel. Mereu povestea   celor ce o urmăreau cat de ocupata este cu vacanțele pe unde se mai plimba si ce isi mai cumpara.

Zilele astea presa din ROMÂNIA a aflat ca sotii ZENGA  sunt separați de un an si acum au divorțat sau sunt pe cale sa o faca  .

Ce s-a intamplat? IUBIREA NU A MAI FOST TRAINICA SI DE SUCCES?  RALUCA povestea pe la televiziuni in Romania anul trecut ca iubirea dintre ea si WALTER este la fel de trainica in ciuda faptului ca WALTER trăia in ITALIA.

Pandemia  a fost grea dar nu pentru toți cand ai bani se simte mai ușor. In schimb WALTER povestea ca pentru el a fost o perioada foarte grea  si ca la un moment dat se simțea gol, pustiit si fara putere.

Lui WALTER i-a lipsit mereu familia dar gandul ca măcar copiilor le este bine l-a mai linistit.

RALUCA povestea într-un interviu ca mariajul de -a lungul anilor trece de regula prin mai multe faze, oamenii se mai schimba trec prin diverse perioade de criza si furie.

Si confuzie dar intimitatea și comunicarea fac dintr-un mariaj unul de succes si unul longeviv.

Cine a traversat crize de furie și confuzie? Se spune ca WALTER a tot asteptat ca RALUCA sa se mute in ITALIA.

El a spus mereu : UNDE MA DUC VREAU SA FIE FAMILIA CU MINE. NU MAI VREAU SA STAU DEPARTE DE FAMILIE.

Dar WALTER si RALUCA au stat departe unul de altul lungi perioade de timp. Atunci când WALTER revenea in DUBAI culmea RALUCA era plecata într-o calatorie ba in SRI LANKA ba cu prietenele in safari ba in THAILANDA.

Si unde a  plecat iubirea?  Pe aripile vantului? Au intervenit diferente irenconciliabile intre cei doi. RALUCA nu a vrut sa vina in ITALIA, WALTER ajungea de doua trei ori pe an acasă.

RALUCA a preferat sa stea in vila luxoasa din DUBAI.  Se spune ca RALUCA  ar vrea sa pastreze NUMELE de ZENGA si nu vrea sa recunoască oficial ca  a divorțat de WALTER.

 Iubirea pe care o credeau  pana la batraneti s-a  dus. Au stat impreuna 17 ani si jumătate dar nu au găsit calea de a rămâne împreună pentru totdeauna.

Atunci când s-au căsătorit nimeni nu dădea șanse acestui cuplu. Si se dovedește ca cei care au spus ca Nu VOR RĂMÂNE ÎMPREUNĂ au avut departe.

 Caracterele lor sunt diferite si in ultima vreme asta s-a acutizat ducand la divorț.

 Cati bani va castiga RALUCA din blogul de călătorii? Cu banii soțului era altceva . Si cine ar fi fost  MARE DOAMNA dacă ea nu ar fi  avut numele de ZENGA?

Iar RALUCA s-a obișnuit cu viata luxoasa. Ce se va intampla cu cei doi copii WALTER JR si SAMIRA?

De ceva vreme  ex soții s-au sters pozele  in care erau impreuna și-au păstrat doar pozele in care apar cu copiii.

E greu sa mentii o căsnicie la distanta si inevitabil după multe discuții apare divorțul.

Nu înțelegem dacă RALUCA si WALTER aveau de peste un an vieți separate de ce doamna ZENGA nu a spus nimic anul trecut cand a venit in ROMANIA?

Minciuna are picioare scurte sau altfel zis pana la urma  adevarul iese la iveala. Păcat de cei doi copii care  vor trece de la mama la tata.

Au o varsta in care chiar aveau nevoie de unitatea unei familii. Pe contul ei de FACEBOOK  RALUCA se arata dezamăgită.

Ea spune ca a tot asteptat  o schimbare. Despre ce  schimbare o fi vorba? Ca WALTER sa revină acasă sa nu mai plece ?

Fiecare are propria versiune in privința despărțirii. Sa vedem ce urmează. In DUBAI, RALUCA REBEDEA fosta ZENGA va putea duce o viata la fel de luxoasa?

Este de domeniul evidentei ca in ceva ani nu multi fiecare își va găsi pe altcineva dacă acest lucru nu s-a intamplat deja.

Anul 2020 a adus cu sine nu doar pandemia dar si multe divorțuri.

Distanta, lipsa de comunicare si ce o mai fi fost a adus și divortul RALUCAI si a lui WALTER ZENGA.

Si unde locuiește in prezent RALUCA REBEDEA? Pentru WALTER ZENGA 2020 nu a fost un an bun. Nu i s-a prelungit contractul cu italienii.

Si atunci daca sunt despărțit de un an  unde au ramas copiii? Copiii sunt marisori SAMIRA are 12 ani si băiatul WALTER JR are 10 ani cum au primit oare știrea ca părinții lor nu mai sunt  impreuna ?

Păcat ca  tocmai ei  copiii suferă. Si te-ai gandi ca măcar copiii sa fi reusit sa tina cuplul ZENGA unit.

Pana la urma toate trec viata isi urmeaza cursul. Copiii vor creste și atunci vor decide singuri cat de tare le-a afectat viata divortul parintilor.
MAI POTI CITI