DIETA Fulger păreri regim de slăbire cu SUPĂ de varză cu 35 calorii creat de cardiologii americani

În ultimul timp am întâlnit pe forumuri multe păreri laudative despre dieta fulger, regim de slăbire pe baza unei rețete de supă incredibile cu doar 35 calorii, care a făcut înconjurul lumii.

Comentariile și opiniile de pe forumurile de regimuri de slăbire susțin că mănânci oricât de multă supă îți dorești și slăbești până la 10 kilograme în doar două săptămâni.

Majoritatea persoanelor care au încercat-o și și exprimat părerile spun că foarte multe femei au reușit să atingă greutatea mult visată punând în practică acest regim.

Însă există și opinii negative care susțină că dieta fulger cu supa de 35 calorii are și dezavantaje, printre aceste numărându-se: lipsa de energie, faptul că este o dietă monotonă și nu în ultimul rând că riscați să vă îngrășați dacă nu adoptați un stil de viață sănătos la finalul celor două săptămâni.
pareri dieta de slabire rapida cu supa de varza cu 35 calorii

Așadar, să vedem care este rețeta ”secreta” acestei supe minune care promite să ne slăbească rapid și eficient.

♦ 6 cepe mari
♦ o legătură de tulpini de țelină
♦ jumătate de varză medie
♦ un ardei gras mare
♦ o cutie de roșii conservate

Mod de preparare supa de varză cu 35 calorii:

Tăiați legumele și puneți-le în oală. Adăugați suficientă apă pentru a le acoperi.

Fierbeți la foc mare timp de 10 minute, apoi lăsați flacăra la mic până când vegetalele sunt moi.

Puteți adăuga condimente după gust (sare, piper).

O porție de supă are numai 35 de calorii, dar asigură senzația de sațietate foarte ușor.

Această dietă fulger a fost creată de cardiologii americani, ai căror pacienți aveau nevoie să slăbească mult într-un timp scurt!!!

Pare o supă obișnuită, dar secretul eficienței sale stă în varză, care se digeră mai greu. Corpul consumă mai multă energie decât obține din varză pentru a o digera.

În afară de supă, persoanele care urmează dieta pot mânca fructe și legume proaspete.

În ceea ce privește băuturile, este permis consumul de apă, apă carbogazoasă, suc de roșii, ceai verde, cafea fără zahăr și lapte și kefir.

În timpul dietei cu supă de varză este interzis consumul de alcool. Veți renunța la pâine, băuturi carbogazoase și dulciuri.

Având în vedere că dietă este una hipocalorică și că nu asigură suficienți nutrienți, nu trebuie urmată pentru mai mult de două săptămâni.
MAI POTI CITI