ANNA LESKO biografie, vârstă, data nașterii, familie, Instagram oficial

Vezi care este biografia ANNA LESKO (zodia Capricorn) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii . Câți ani are ANNA LESKO. Cele mai frumoase poze cu ANNA LESKO le găsiți pe pagina ei de Instagram @anna_lesko

Spui ANNA LESKO spui imediat FEMEIA care ii arunca" in foc" pe bărbați.

De necrezut dar ANNICKA este prezenta in ROMANIA de-o viata  in tara care a făcut-o celebra si nimănui nu ii vine a crede  ca frumoasa are deja o cariera  de 20 de ani.

ANNA LESKO este numele ei de scena pentru ca putini stiu care este NUMELE REAL din buletin. Si pentru ca era complicat  ANNA LESKO  a devenit numele de scena numele dupa care o stiu toti .

NUMELE DIN BULETIN este ANNA STEPVANIA LYZHCKO.

Anna Lesko s-a născut la 10 ianuarie 1979 in CHISINAU, REPUBLICA MOLDOVA. Bunicii din partea mamei sunt din SIRETI  un sat aflat la 17 km de CHISINAU.
anna lesko wiki biografie iubit

Aici ANNA se simte tare bine doar  e ținutul copilăriei aici sunt   " rădăcinile". ANA se întoarce  in casa bunicilor de cațe ori poate si deja fiul ei ADAM se simte la bunici la fel ca mama .

E răsfățat de bunici si  străbunici se joaca cu animalele. ANNA s-a obișnuit sa  se împartă sufletește intre ROMANIA si REPUBLICA MOLDOVA.

Când a venit pentru prima oara in Romania avea 17 ani. ANNA a venit ca croitoreasa pentru trupa de dansatoare ce susținea un turneu.

ANNA urma sa coase costumele dansatoarelor. Încet, încet pare-se ca cineva a observat  drăgălășenia  si corpul de dansatoare al  viitoarei artiste.

In trupa de dans ANNA s-a integrat perfect ba mai mult a făcut furori in rândul bărbaților bogați ai României.

Primul prieten l-a avut ANNA  acasă in REPUBLICA MOLDOVA. Primul sărut s-a intamplat la 16 ani. Pana la vârsta de 17 ani si jumătate nu călcase intr-un club. Si era o domnisoara timida.

ANNA a stat o perioada la CONSTANTA si apoi a venit la capitala. Era clasa 12-a  si ar fi trebuit sa se întoarcă acasă .

Șatenă  cu ochii albaștri -verzi a luat decizia de a rămâne in ROMANIA decizie care avea sa ii șocheze pe ai ei părinți. Acum la vârsta de 41 de ani împliniți ANNA crede ca a luat o decizie buna pentru  viata sa.

ANNA s-a mutat la BUCUREȘTI si gratie legii in vigoare la acea vreme pentru cei veniți din BASARABIA a putut sa se înscrie la facultate in ciuda faptului ca nu terminase liceul.

Studenta fara bac. ANNA s-a înscris la  FACULTATEA DE DREPT si nu i-a fost ușor pentru ca nu știa deloc limba romana vorbea doar rusește. Asa ca si-a luat o profesoara in particular care sa o învețe limba romana pentru a înțelege cursurile la facultate.

Mama venea de doua ori pe luna sa isi vadă fata si doar faptul ca se apucase de facultate i-a convins părinții ca fiica lor luase decizia potrivita.

Firea copilăroasă si frumusețea au ajutat-o sa socializeze sa isi facă prieteni.

De neuitat pentru public a fost apariția ANNEI la FESTIVALUL de la MAMAIA. Era in anul 2000.

RĂZVAN CIOBANU a fost cel care i-a  realizat ținuta ANEI  o rochie  de un roz pudrat semitransparentă parul drept si maiestuoasa  ANNA a cucerit publicul.

Nici nu stiu dacă cineva era atent la cum cânta si mai mult la cum arata. IRINEL COLUMBEANU a avut un rol important in maturizarea   ANNEI si desigur acesta  i-a deschis porțile unei cariere de cântăreața.

Au fost împreună cam șapte ani  apoi ANA si-a luat zborul. In timpul relației cu IRINEL , ANNA a pătruns in lumea buna. IRINEL  comandase niște tablouri  pentru casa somptuoasă.

 ANNA a făcut cunoștință cu celebrul pictor SABIN BALASA care i-a predat câteva lecții de pictura. E greu de crezut dar SABIN BALASA spunea despre ANNA.

"RUSOAICO, EȘTI O REVELAȚIE! ANNA este una dintre cele mai talentate ființe pe care le-am întâlnit. ESTE SUPERDOTATA PENTRU PICTURA.

Ea si-a însușit ce trebuia sa isi însușească dar NU E DESTUL. I-am spus ca la o asemenea dotație trebuia sa muncească foarte mult."

PICTURA a rămas cel mai drag hobby  ba chiar a avut si  cateva tablouri expuse la MUZEUL NATIONAL de ARTA.

Iubiții ANNEI au fost mereu din rândul BĂRBAȚILOR BOGAȚI oameni de afaceri.

VIATA sa sentimentala tumultuoasă a ținut paginile ziarelor de scandal. Si a provocat SCANDALURI.

Unul dintre iubitii ANNEI a fost patronul unui lant de farmacii ROGER AKOURY care a si părăsit-o.

ANNA s-a afișat alaturi de fotbalistul SABIN ILIE, ALIN COCOS, RADU MAZARE, ALEX ERBASU, liderul formației DIRECTIA 5 MARIAN IONESCU ba chiar cu pustiul acestuia CARMIN IONESCU, CODIN MATICIUC.

Presa spunea ca era aproape măritata cu MARELE CRAI CODIN MATICIUC dar a intervenit  un alt bărbat pentru care ANNA a făcut pasiune LIVIU MOREANU om de afaceri.

LIVIU MOREANU  mai mic ca ANNA cu opt ani a beneficiat de o buna promovare alaturi de ANNA. Si CODIN MATICIUC  a fost cel care a contribuit la despărțirea lor.

ANNA ar fi reluat relația cu CODIN . Adevărata ascensiune in showbiz se petrece când ANNA provoacă un mare scandal făcând-o geloasa si furibunda pe MIHAELA RĂDULESCU.

ANNA l-a tarat in scandal pe ELAN SCHWARZENEBERG sotul MIHAELEI RĂDULESCU. Gestul ANNEI de a-l pipai in public pe ELAN a înfuriat-o pe MIHAELA.

MIHAELA RĂDULESCU a spus ca ANNA LESKO este doar o ex balerina , o femeie usoara CUMPARATA de unul dintre oamenii bogati  pentru aventuri.

ELAN  facuse o pasiune pentru ATV-uri in acea vreme si i-a invitat pe IRINEL si ANNA pe litoral. Relatia ANNEI cu ELAN s-a petrecut după divorțul lui ELAN  si despartirea ANNEI de IRINEL.

De necrezut IRINEL i-a lasat O CASA, O MAȘINĂ DE LUX si CARIERA pe care si-a construit-o alături de domnul COLUMBEANU recunoscut pentru generozitatea cu care isi trata iubitele.

ROMANITA IOVAN si ANNA LESKO si mai apoi  necunoscuta MONICA COLUMBEANU. MONICA s-a temut mereu de ANNA LESKO si nu a suportat-o vorbind-o de rau.

Dupa câteva luni ANNA LESKO si ELAN SCHWARZENBERG se despart si ANNA iar revine la CODIN MATICIUC. ANNA si CODIN se despart in 2008.

In 2010 ANNA LESKO lansase deja 10 albume muzicale. Melodiile ei devin hituri. Are trupă de dansatoare si colinda tara , programul ei devine încărcat.

Muzica a fost mereu prezenta in familia ANNEI. Tatăl ei a fost  inginer constructor pasionat de muzica cânta la acordeon.

Mama ANNEI a moștenit o afacere din partea părinților  o COOPERATIVA care vindea si realiza haine si încălțăminte. Asa a deprins si ANNA tainele croitoriei de care s-a folosit mai apoi ca sa plece in turneu cu echipa de dansatoare.

Dupa orele de croitorie ANNA a trecut la dansuri populare si de la dansuri populare la dans clasic.

Numai o femeie  hotărâtă cu o  copilărie stricta pana la vârsta de 17 ani  a putut sa se transforme din croitoreasa in dansatoare si apoi in cantareață, pictoriță si textieră.

Bărbații făceau o pasiune pentru ANNA care si-a continuat drumul glorios prin inimile si buzunarele acestora. Si DANI OTIL s-a îndrăgostit de ea .

Si a făcut un gest nemaiîntâlnit pentru a o impresiona  a apărut in platou  gol evident cu părțile principale acoperite.

La un moment dat  vestea soc in showbiz ANNA LESKO este însărcinată si MĂRITATĂ. Spate luni si-a tinut sarcina ascunsa ANNA.

S-a măritat cu DJ VINNIE aka  ADRIAN NENITA un artist din REPUBLICA MOLDOVA  un bărbat frumos si mai tânăr cu opt ani ca ea.

La 35 de ani ANNA LESKO  sexi moldoveanca aduce pe lume primul copil un băiat  pe nume ADAM care ii va schimba lumea.
anna lesko poze rare instagram oficial

ANNA LESKO  dădea sfaturi tinerelor sa nu renunțe la feminitate si sa se ocupe si de sot chiar daca au copii altfel ce face soțul? POATE PLECA.

"TREBUIE SA AVEM GRIJA SI DE SOT. CE VINA ARE EL ? ALTFEL POATE DIVORȚAM".

Care era secretul căsniciei  in opinia cântăreței? "Trebuie sa existe spațiu  intre doi oameni. Nu e nevoie sa ne sufocam. SPAȚIUL EROTIC este important. E nevoie de distanta ca doi oameni sa se apropie.

Cea mai buna cale de a rămâne împreună  este  sa nu pierdem  eroticul din relație si clar sa nu devenim prieteni prea buni.|

Gelozia joaca si ea un rol important. ANA spunea ca se simte posesiva si fetele care se uitau după frumușelul ei sot o incitau.

Si o ajutau in momentele  speciale petrecute cu  ADRIAN.

Viata oferă surprize si  nimeni nu se aștepta ca ANNA LESKO sa divorțeze. ANNA se pare ca a fost surprinsa sărutându-se într-un club cu  arătosul MIKE DIAMOND fapt care l-a determinat pe soțul ANNEI sa divorțeze.

ANNA avea sa declare după opt ani de căsnicie ca de fapt EA NU A CREZUT NICIODATĂ IN INSTITUȚIA CĂSĂTORIEI.

NU A crezut un mariaj ci in FOCUL acela care face o poveste de dragoste sa vibreze.

"Cata vreme nu mai exista respect si partenerii NU MAI PRIVESC in aceeași direcție nu mai are rost sa continui" spunea ANNA.

Dupa declararea divorțului si-a luat băiatul si au plecat in vacanta.  A mărturisit ca nu e simplu sa crești un copil singura.

ANNA este o mama deopotriva stricta spunea ca face militărie cu ADAM dar ii si face poftele cu limite. Pentru ca băiatul a petrecut multe ore in fata tabletei ANNA s-a văzut nevoita sa ii limiteze drastic orele petrecute in fata tabletei.

Mai ales ca ADAM a speriat-o pe celebra sa mama care a ajuns la spital  cu băiatul la un control oftalmologic. Medicul i-a spus ANNEI ca dacă nu il va controla pe băiat acesta risca sa isi piardă vederea.

De-a lungul carierei ANNA LESKO a colaborat  cu artisti de la ALEX VELEA, ANIMAL X,  CONNECT -R,  DIRECTIA 5 , ANNES,  DISTINCTO  si CULITA STERP.

Ultima melodie lansata cu artistul ce "invarte " trending-urile  CULITA STERP se numește IVANKO. Presa a spus ca ANNA l-ar di zapacit pe CULITA cu farmecul ei.

ANNA LESKO a știut sa  se INVENTEZE si sa se REINVENTEZE reușind sa mențină interesul publicului.

ANNA reușește sa incite imaginația bărbaților când postează pe paginile ei  de socializare.

Masurile ei au rămas cam același dupa atâția ani. Are 1, 67 m înălțime si măsuri atipice 95-63-93 cm si 50 de kg.

ANNEI nu ii pasa de gura lumii  se ia la harta si închide gura femeilor geloase care o acuza ca nu are un comportament demn de o mama. ANNA postează  in ipostaze sexi  îmbrăcata si mai putin dezbrăcată ba chiar nud.

Are ritualurile proprii de îngrijire. Dansează mult si este extrem de atenta la ce mănâncă. Chiar si după naștere nu a pus mai mult de câteva kilograme.

ANNA face de doua ori pe ani  un regim de detoxificare  mănâncă mult peste , legume si este  prietena buna cu ciorbele. Are noroc ca nu ii plac dulciurile.

Știe cum sa se îmbrace si aparițiile ei sunt mereu fără cusur. ANNA spune ca este optimista este deschisa spre noi emoții si senzații.

In prezent ANA nu este singura dar iubitul i-a dat de știre ca nu vrea sa apară in ziare.

ANNA LESKO a ajuns la nivelul profesional  dorit. A ajuns JURATA la emisiunea "FALSEZ PENTRU TINE" si a acceptat sa vina in show-ul FERMA VEDETELOR.

Cel mai greu ii va fi sa stea fără băiatul ADAM si este pregătită sa facă fata greutăților de la FERMA.

INTERESANT va fi pentru noi sa vedem cum va reacționa ANNA LESKO la întâlnirea cu prezentatoarea MIHAELA RĂDULESCU.

Oare au trecut peste animozitățile trecutului?

ANNA LESKO este in stare sa ridice rating-urile.O femeie care in ciuda scandalurilor  si a poveștilor ei de dragoste tumultuoase a mers neclintita pe drumul ei.

ANNA LESKO, rusoaica care i-a zăpăcit pe bărbații  bogați. CÂNTĂREAȚA TEXTIERA, PICTORITA. Născută in CHIȘINĂU cu  origini ucrainiene.

 A deschis drumul artistilor din REPUBLICA MOLDOVA in ROMANIA.
MAI POTI CITI