TOP 4 parfumuri femei potrivite pentru vară. Păreri parfumuri puternice pentru vară.

Un top a celor mai potrivite parfumuri pentru femei care au arome potrivite pentru a fi purtate vara.

1. Parfumul Tom Ford – Neroli Portofino

Pornim de la faptul că acest parfum este unul unisex, dar care cu siguranță se potrivește de minune unei seri lungi de vară.

Aroma combină note de neroli tunisian, bergamotă italiană, lamâie siciliana, floare de portocal și lavandă care redau perfect senzația unei brize răcoroase și a apei limpezi a mării.

Parfumul Tom Ford – Neroli Portofino cu siguranță își merită prezența

2. Parfumul Giorgio Armani Acqua di Gioia

Parfumul Acqua di Gioia combină prospețimea apei, căldura soarelui și frumusețea divină a florilor.

pareri parfumuri femei potrivite pentru vara

Acesta are un parfum rafinat, combinând în mod paradoxal pasiunea și blândețea. Compoziția sa aduce un omagiu apei care este izvorul fericirii.

Parfumul Giorgio Armani Acqua di Gioia este conceput pentru femeile iubitoare de libertate, echilibrate și dornice de viață.

Este o aromă ușoară, dar cu caracter, care merită a fi purtată și poate fi găsită ușor.

3. Calvin Klein  Eternity Summer

Chiar de la prima pulverizare, aroma ne duce cu gândul la plajele însorite. Acest parfum se potrivește perfect pentru a fi purtat cu rochiile vaporoase.

Calvin Klein  Eternity Summer este un parfum care are un amestec de note de gardenie, bujori, flori de portocal și pere japoneze, care îl fac perfect pentru femeile care prefera parfumurile floral-fructate.

4. Versace Versense

Parfumul Versace Versense este o aromă florală-lemnoasă, concepută pentru femeia modernă.

Versace Versense se deschide cu note de bergamotă, mandarină și pară, care creează o aromă unică și irezistibilă, tocmai potrivită pentru serile de vară.

Inima parfumului Versace Versense descoperă un amestec floral de cardamom, iasomie, crin și narcis, care scoate în evidență feminitatea și senzualitatea celei care îl poartă.

Compoziția se încheie cu o aromă seducătoare formată din note de lemn de santal și măslin, care persistă un timp îndelungat.
MAI POTI CITI