DRAGOȘ BORCANEA biografia "secreta" a iubitului ANDREEI ANTONESCU

Citește biografia DRAGOȘ BORCANEA și află care este înălțimea lui reală și data nașterii. Wiki câți ani are DRAGOȘ BORCANEA și cine este iubita luii. Cele mai interesante poze cu DRAGOȘ BORCANEA le găsiți pe pagina lui de Instagram @dragosborcanea

Weekend -ul trecut a fost un regal pentru paparazzi aflați la malul marii pe litoral.

Aceștia l-au descoperit pe TIBERIU ALEXANDRU ARGINT in compania noii iubite nimeni alta decât ANDREEA BĂLAN.

Asa am aflat ca ANDREEA BĂLAN își reface viata sentimentala desi ea încercat sa tina noua legătura secreta  unul dintre motive fiind legat de divorțul aflat in prim proces cu fostul soț actorul GEORGE BURCEA.

Paparazzi au găsit-o pe ANDREEA BĂLAN nu doar in compania lui TIBERIU ARGINT dar si in compania prietenei și colegei de trupa de la ANDRE, domnita ANDREEA ANTONESCU.
dragos borcanea wiki iubit andreea antonescu

Si ANDREEA ANTONESCU a petrecut un weekend la mare alături de ANDREEA BĂLAN. Si cum nu ne imaginam ca ANDREEA ar fi fost a treia roata la căruța ea era însoțită de un bărbat misterios.

Bărbatul misterios este NOUL IUBIT ala ANDREEI ANTONESCU. Fetele de la ANDRE au deschis o nouă fila a vieții lor sentimentale.

Si am vrut sa aflam cine este NOUL IUBIT al ANDREEI ANTONESCU. ANDREEA si-a încheiat relația cu ȘTEFAN MANOLACHE cunoscut ca "PRINȚIȘORUL TAXIURILOR" după o poveste tumultoasa.

Cum au reușit  fetele BĂLAN si ANTONESCU sa se sincronizeze asa incat  si iubitii lor sa se simtă bina  de obicei nu mergi într-un week end cu alt cuplu decat daca toti cei implicati se stiu.

Asta e ideea fetele nu aveau cum sa nu se cunoasca asa bine  dar ce este cu iubitii lor? LUCRUL NEȘTIUT este faptul ca fotograful DRAGOȘ BORCANEA se cunostea dinainte cu TIBERIU ALEXANDRU ARGINT.

DRAGOȘ BORCANEA si TIBERIU ALEXANDRU ARGINT sunt PRIETENI au un cerc comun de prieteni. Ei au fost fotografiați împreună  anul trecut la evenimentul NUIT SOCIALE in capitală.

DRAGOȘ BORCANEA  de meserie fotograf este originar din CONSTANTA si acum trăiește in capitala.

DRAGOȘ BORCANEA s-a născut in urma cu 34 de ani la CONSTANTA unde a si terminat LICEUL TEORETIC INTERNATIONAL  de INFORMATICA cunoscut altor generații ca LICEUL  Nr. 4 CONSTANTA.

E de la sine înțeles de ce DRAGOȘ iubeste marea  si este practicant al sporturilor nautice. A venit in capitala si a terminat  FACULTATEA de INGINERIE din cadrul UNIVERSITĂȚII POLITEHNICĂ.

Cunoștințele acumulate in facultate l-au ajutt mai tarziu  in meseria de fotograf. FOTOGRAFIA este VIATA sa si asta a demonstrat-o  prin faptul ca este autodidact.

A reușit sa devina FOTOGRAFUL PREFERAT al VEDETELOR la evenimente lansări de produse , reclame. ședințe foto.

In urma cu ceva ani  DRAGOȘ BORCANEA apărea la cel putin doua evenimente insotit de actrita ADINA GALUPA. Cei aflati acolo spuneau ca ADINA il sorbea din ochi si raspunsul lui era pe aceeași lungime de unda.

Daca a fost o poveste de dragoste intre ADINA GALUPA si DRAGOȘ BORCANEA asta doar cei doi o stiu. ADINA GALUPA este plecata de ceva ani in AMERICA si are succes.

Pe ADINA GALUPA o stim din telenovele romanești. DRAGOS are prieteni in showbizz. Dintre acestia ii putem aminti pe CABRAL si ANDREEA IBAKA, SIMONA BRADEANU o talentat artista in make up.

DRAGOS a fost cel care i-a ajutat pe CABRAL si ANDREEA sa realizeze fotografii pentru invitatiile de nunta.

DRAGOS BORCANEA este co proprietar al STUDIOULUI- D STUDIO PHOTOGRAPHY. Cine credeti ca este celalalt asociat al lui DRAGOS ?

Chiar fiul  RUXANDREI ION , DUCU ION. DRAGOS BORCANEA e prieten si asociat la D- STUDIO cu DUCU ION fiul RUXANDREI ION.

DUCU ION mai deține si un  alt studio: DIVEMASTER. DRAGOS BORCANEA este freelancer din 2016.

Specializat in  portrete, peisaje,   fotograf de evenimente, fashion, producție video. E înnebunit după motoare, mașini , avioane. A colaborat cu o serie de  reviste , firme  de la VIVA,  COX  TUNING & SOUND, MERCEDES,  MAZDA.

A lucrat ca si cameraman la filmul "MINTE-MA FRUMOS". Un alt job a fost la F 64.

DRAGOS e pasionat de calatorii. Meseria i-a permis sa vada : GRECIA, TURCIA, MUNTENEGRU, SERBIA, BULGARIA, KOSOVO.

Este omul motoarelor. Nu a ratat o vizita in TURCIA devenită destinație preferata. Nu putea rata CAPPADOCIA un oras magic pentru un maestru in arta foto.

Când nu e la munte il gaseti la mare cu prietenii din orasul natal. A terminat si cursuri de wake boarding, de scuba diving.   Mereu prezent la MANGALIA pentru posibiltatea de a practica sporturile nautice.

DRAGOS BORCANEA duce o viata intensa. Muncește si se bucura de viata. Si vara lui 2020 i-a adus si o iubita celebra pe ANDREEA ANTONESCU.

ANDREEA ANTONESCU are  o fetita SIENA din căsătoria cu afaceristul TRAIAN SPAK. TRAIAN soțul încă in acte al ANDREEI ANTONESCU s-a stabilit  de câțiva ani buni in AMERICA.
andreea antonescu si iubitul fotograf biografie mondena

Statutul  marital nu o împiedica pe ANDREEA ANTONESCU sa traiască viata la maxim. Si asta nu o împiedică nici sa fie o buna mama pentru SIENA.

Fetita este isteață foc si  pare sa fi moștenit dragostea pentru frumos si animale a mamei sale. Un bonus pentru ANDREEA ANTONESCU este ca noul iubit  DRAGOȘ BORCANEA iubeste copii.

Si atât el cat si ANDREEA iubesc animalele. Si DRAGOȘ si ANDREEA au cate un caine. Cu joburi atât de pline sa vedem cum isi vor gasi cei doi timp pentru ca povestea lor sa se dezvolte.

Se pare ca fetele ANDREEA ANTONESCU si ANDREEA BĂLAN au ales mai matur barbatii care sa le fie alături.

Si dacă iubiții fetelor ANDREEA ANTONESCU si BĂLAN sunt la rândul lor prieteni ce poate fi mai frumos?

DRAGOȘ BORCANEA si TIBERIU ALEXANDRU ARGINT sunt doi tineri cu statut financiar  , atrăgători si puși pe fapte mari.

ANDREEA BALAN  este nasa de botez a fetitei ANDREI ANTONESCU fetele sunt si in relații de nasa-fina.
MAI POTI CITI