OZANA BARABANCEA infectată cu coronavirusul SARS-CoV-2. A doua vedetă bolnavă după MARCEL PAVEL.

SOC grav! Ziarul CANCAN anunță că OZANA BARABANCEA a fost diagnosticată cu COVID-19!

Potrivit unor surse medicale Ozana Barabancea, a fost internată azi joi, 18 iunie 2020, la prânz, după ce teste de ultimă oră au arătat că este infectată și ea cu virusul Covid-19. (Vezi biografia Ozana Barabancea)

Această știre vine după ce de dimineață, s-a confirmat oficial ca MARCEL PAVEL are COVID-19!

Marcel Pavel este internat, de asemenea, la Institutul ”Matei Balș” din București într-un salon de la etajul 1, alături de alte două persoane.

Atât Marcel Pavel, cât și Ozana Barabancea urmează să fie ținuți sub observație medicală până în prima parte a lunii iulie 2020.

ozana barabance covid 19 stiri de ultima ora

Mai mult chiar, după ce aseară Marcel Pavel a fost confirmat cu coronavirus, este alertă în rândul celor din televiziunea Antena Stars, dar și a vedetelor care au intrat în contact cu artistul zilele trecute.

Sediul Antena Stars a fost închis aseară din cauza coronavirusului. Decizia a fost luată după ce Marcel Pavel, confirmat cu Covid-19, a luat parte la filmările pentru o emisiune.

Imediat ce Marcel Pavel a fost confirmat cu coronavirus și a fost internat la Institutul Matei Balș, oficialii Antenei 1 au decis ca filmările pentru emisiune să fie suspendate și toți cei care au intrat în contact, de la vedetele concurente, prezentatori TV, până la cameramani și regizori vor sta în carantină 14 zile.

Toate vedetele concurente la concursul TE CUNOSC DE UNDEVA au fost sunate încă de ieri pentru a li se aminti că sunt sub contract cu Antena 1 și că NU au voie să facă declarații altor publicații, cu atât mai mult legat de desfășurarea ultimelor evenimente.
MAI POTI CITI