TALENTATA OZANA BARABANCEA ARTISTA CARE ARE VOCEA

OZANA BARABANCEA e de ajuns sa isi faca aparitia intr-un loc si atrage toate privirile ca un magnet. 


Eleganta, adora parfumurile pentru care are o slabiciune, OZANA insufleteste atmosfera. Si cand iti dezvaluie VOCEA ramii uimit. VOCEA sa te vrajeste si ti se intipareste in minte pentru totdeuna.

Cantareata de opera, profesoara de canto si prezentatoare de emisiuni. Cand o avea timp pentru toate? Uite ca are! Acum este fericita ca a reusit performanta de a slabi aproape 30 de kg. Este mai stralucitoare ca oricand.

Puterea de a reusi i-au dat cele doua comori de acasa : ANDREW baietelul si mica printesa GLORIA. OZANA iubeste copii si acest lucru se explica prin numarul mare de copii care trec pragul SCOLII DE CANTO unde preda.

De prisos sa spunem ca in particular multi parinti o solicita pentru pregatirea copiilor pentru o cariera in muzica clasica.OZANA BARABANCEA gaseste timp sa scrie si pe propiul blog acolo unde s-a obisnuit sa isi depene si bunele si relele.

Din scrisul ei razbate o mare sensibilitate. OZANA BARABANCEA are un mare respect si admiratie pentru cea care i-a slefuit talentul si i-a dat incredere in ea. E vorba de regretata ANCA PARGHEL.

Nu stim daca elevul si-a depasit maestrul dar stim sigur ca OZANA este  la ora actuala una din cele mai bune voci de jazz din ROMANIA.

OZANA BARABANCEA apare alaturi de prieteni dragi pe la diverse evenimente de calibru si cu mare staif. Merge la BALUL VIENEZ si la evenimente. Acolo unde mai apare cate un personaj scortos, OZANA il da pe brazda.

Este o femeie care a suferit in dragoste dar nu a clacat. I-a fost nespus de greu dar a ramas pe linia de plutire. OZANA BARABANCEA ramane o luptatoare. E vesela, haioasa, exigenta cand e vorba de muzica si de spectacolele in care apare. Este o femeie strasnica! Si o artista cu O VOCE DE MILIOANE!

EA RAMANE VOCEA ROMANIEI! UNa dintre cele mai spectaculoase!


Comentariile sunt inchise