BIOGRAFIE OZANA BARABANCEA TALENTATA ARTISTA CARE ARE VOCEA

starshiners.ro
OZANA BARABANCEA biografia, vârsta, înălțime, greutate, iubit. Ozana Barabancea (născută în data de 4 octombrie 1969, București) în tinerețe. Poze Instagram  Ozana Barabancea @ozana9barabancea

OZANA BARABANCEA (zodia Balanță) e de ajuns sa isi faca aparitia intr-un loc si atrage toate privirile ca un magnet. 

Eleganta, adora parfumurile pentru care are o slabiciune, OZANA BARABANCEA (Înălțime: 1,71 m) insufleteste atmosfera. Si cand iti dezvaluie VOCEA ramii uimit. VOCEA sa te vrajeste si ti se intipareste in minte pentru totdeuna.

Cantareata de opera, profesoara de canto si prezentatoare de emisiuni. Cand o avea timp pentru toate? Uite ca are!

OZANA BARABANCEA este fericita ca a reușit performanta de a slabi aproape 30 de kg. Este mai strălucitoare ca oricand.
wiki ozana barabancea poze din tinerete

Puterea de a reusi i-au dat cele doua comori de acasa : ANDREW baietelul si mica printesa GLORIA. OZANA iubeste copii si acest lucru se explica prin numarul mare de copii care trec pragul SCOLII DE CANTO unde preda.

De prisos sa spunem ca in particular multi parinti o solicita pentru pregatirea copiilor pentru o cariera in muzica clasica.OZANA BARABANCEA gaseste timp sa scrie si pe propiul blog acolo unde s-a obisnuit sa isi depene si bunele si relele.

Din scrisul ei razbate o mare sensibilitate. OZANA BARABANCEA are un mare respect si admiratie pentru cea care i-a slefuit talentul si i-a dat incredere in ea. E vorba de regretata ANCA PARGHEL.

Nu stim daca elevul si-a depasit maestrul dar stim sigur ca OZANA este  la ora actuala una din cele mai bune voci de jazz din ROMANIA.

OZANA BARABANCEA apare alaturi de prieteni dragi pe la diverse evenimente de calibru si cu mare staif. Merge la BALUL VIENEZ si la evenimente. Acolo unde mai apare cate un personaj scortos, OZANA il da pe brazda.

Ozana Barabancea este o profesoară de canto și solistă română de jazz, personalitate TV și membră a juriului show-urilor de televiziune Splash! Vedete la Apă⁠(en) și Te cunosc de undeva!, difuzate pe Antena 1. Este o artistă ce abordează genuri diverse, având însă un punct comun: muzica.

Deși la începutul carierei artistice a fost cântăreață de operă, Ozana Barabancea este cunoscută și pentru show-urile de jazz susținute.

Ozana Barabancea a făcut parte din distribuția musicalului Chicago, precum și a filmului Supraviețuitorul (în regia lui Sergiu Nicolaescu) și a jucat în diverse seriale de televiziune.

Este o femeie care a suferit in dragoste dar nu a clacat. I-a fost nespus de greu dar a ramas pe linia de plutire. OZANA BARABANCEA ramane o luptatoare. E vesela, haioasa, exigenta cand e vorba de muzica si de spectacolele in care apare. Este o femeie strasnica! Si o artista cu O VOCE DE MILIOANE!

EA RAMANE VOCEA ROMANIEI! UNa dintre cele mai spectaculoase!