PAGODA celor 9 nivele din metal Remediu Feng Shui pentru cariera, sanatate, protectie, studii

Recomandare Remediu Feng Shui 2020 pentru cariera, sanatate, protectie, studii: PAGODA celor noua nivele din metal. Remedii feng shui pentru anul 2020 pentru sanatate si cariera.

Pagoda este un remediu Feng Shui pentru purificare, noroc, faima, protectie si avansare profesionala. Pagoda de asemenea este puternica pentru a alunga energia negativa  Shar Chi-ului din caminul dumneavoastra.

Colectare de energie Chi pozitiva in jurul pagodei va energiza persoana care lucreaza in apropiere si va asigura o senzatie de prospetime in timpul studiului sau al activitatilor legate de munca.

Pagoda cu noua nivele din metal poate reprezenta un excelent cadou pentru cei care urmaresc rezultate bune la invatatura sau promovare la locul de munca.
pareri pagoda cu noua nivele din metal remediu feng shui 2020 cariera

Sfaturi utilizare Pagoda cu noua nivele din metal Remediu Feng Shui pentru cariera, sanatate, protectie, studii

1. Amplasati o Pagoda cu 9 nivele in spatele dumneavoastra la locul de munca pentru a stimula Chi-ul in cariera, oferindu-va influenta asupra persoanelor responsabile in fata dumneavoastra.

Acesata va indeparta taradiri si intentii negative din partea dusmanilor la locul de munca.

2. Amplasati o Pagoda cu noua nivele in sectorul de nord-est al dormitorului pentru a spori norocul la invatatura. Nord-Est este sectorul universal al educatiei si cunoasterii conform aspiratiilor de viata dupa teoria Pa Kua.

3. Pentru a indeparta bolile, amplasati o Pagoda in sectorul estic (sectorul sanatatii conform aspiratiilor de viata dupa metoda pa Kua) al camerei de zi.

Puteti pune de asemenea, o Pagoda langa patul unei perosane bolnave pentru a spori vindecarea.

VERIFICA AICI PRETURILE REMEDIU FENG SHUI PAGODA CELOR 9 NIVELE

4. Amplasati o Pagoda cu 9 nivele langa intrarea magazinului sau companiei dumneavoastra pentru a beneficia de protectie.
MAI POTI CITI