Reţetă Detoxifiere Varza Nouă cu Mărar, cel mai eficient preparat Detox este de părere Mihaela Bilic

Nutriţionistul Mihaela Bilic este de părere că Varza Nouă cu Mărar este cel mai eficient preparat Detox.

Detoxifierea cu vrază nouâ şi mărar este foarte accesibilă din punct de vedere financiar, face minuni cu silueta și sănătatea.

Dincolo de conținutul în nutrienți, varza este un reputat agent de detoxifiere pentru că stimulează producția de enzime hepatice și neutralizează nitrosaminele (compuși toxici din ficat).

Combinaţi în dieta zilnicâ varza cu mărar, care este “celebru” pentru efectul de ameliorare al celulitei și veți obține un produs ce poate fi consumat fără limite, atât pentru Detox, cât și în cura de slăbire.
reteta detoxifiere varza noua cu marar mihalea bilic

Mihaela Bilic ne îndeamnă sâ “Abuzâm” de cura cu varza nouă și mărar deoarece este o reţetâ detox ale cârei rezultate sunt garantate!

Varza este legumă campioană când vine vorba de siluetă și efect depurativ. Depurativele sunt plante care sunt considerate a avea efecte de purificare și detoxifiere asupra organismului.

Beneficiile maxime se obțin prin consumul de varză proaspătă însă și dacă este fiartă în puțină apă, tot are avantaje- nu provoacă balonare și e mai ușor de digerat.

Datorită efectului ei antiinflamator, varza poate ameliora orice afecțiune: ulcer, mastite, inflamații articulare, acnee, migrene, retenție de apă, constipație.

La asta se adaugă creșterea imunității și scăderea nivelului de homocisteină, un marker de risc cardiovascular.
MAI POTI CITI