Măsuri AFI Cotroceni şi AFI Ploieşti când se DESCHID. Toţi clienţii şi chiriaşii trebuie să le respecte.

AFI Europe România anunţă un set complex de măsuri pe care toţi clienţii şi chiriaşii mall-urilor operate de companie din Bucureşti şi Ploieşti trebuie să îl respecte, pentru a face cumpărături în siguranţă atunci când centrele comerciale se vor redeschide.

Numărul persoanelor care vor intra în cele două mall-uri va fi limitat:  un client la 10 metri pătraţi, iar intrarea şi ieşirea vizitatorilor se vor face separat.

Mai mult, programul de funcţionare AFI Cotroceni şi AFI Ploieşti va fi diminuat în funcție de chiriaș.

La intrarea în AFI Cotroceni şi AFI Ploiești clienții vor trece obligatoriu printr-o poartă termoscanner, o soluţie pe bază de IR, foarte eficientă în spatiile cu trafic intens de persoane, unde li se va lua temperatura. 

masuri pentru clienti si chiriasi la afi cotroceni cand se deschide dupa starea de urgenta

În cadrul centrului comercial AFI Cotroceni vor fi montate 16 astfel de dispozitive, iar la AFI Ploieşti un număr de 4, care se vor regăsi la toate intrările, dar şi în zonele de tranzit, pe culoare, la parter şi etaj.

Mai mult, toate intrările vor fi prevăzute cu covoare dezinfectante şi gel dezinfectant pentru mâini.

Distanțarea socială se va respecta cu strictețe: în lifturi vor intra doar 2 oameni odată, iar în foodcourt vor fi instalate pe mese stickere de atenţionare, iar mesele şi scaunele vor fi într-un număr mai mic şi la distanță corespunzătoare.

Pentru o siguranţă sporită, mall-urile AFI Cotroceni şi AFI Ploieşti vor fi dezinfectate în totalitate cu nebulizator în fiecare noapte.

Mall-urile AFI Cotroceni şi AFI Ploieşti vor fi igienizate permanent, mai ales pe zonele de contact - balustrade, butoane şi clanţe, iar clienţii vor fi informaţi să folosească dezinfectantele pentru mâini puse la dispoziţie pe fiecare culoar şi în zona de mese, cât şi să evite zonele aglomerate.

În plus, scările rulante sunt prevăzute cu sistem de igienizare UV, iar sistemul de ventilaţie este dotat  cu filtre speciale.
MAI POTI CITI