DIETA cu care slăbeşti 6 kg în 4 luni păreri bune forum scăderea în greutate sănătoasă

Sumar articol, dieta de slăbit sănătoasa si eficienta, dieta de slăbit sănătoasa si rapida forum nutriţionist. păreri dieta de slăbit ușoara cu rezultate

Un studiu recent publicat în jurnalul Nutrients arată că dieta alimentară bogată în carbohidraţi şi săracă în grăsimi este ideala pentru scăderea în greutate sănătoasă.

Astfel, participanții la studiul clinic, care s-a desfăşurat pe o perioadă de 4 luni, au slăbit peste 6 kilograme urmând o dietă vegană, pe bază de legume, fructe şi cereale integrale şi nu mai mult de 20-30 mg de grăsimi pe zi.

De asemenea, participanţii la studiu au renunţat complet la carne în acest interval, dar nu au fost nevoiţi să numere caloriile la sfârşitul fiecărei zilei, ceea ce este un mare avantaj.

diete de slabit sanatoase forum nutritionist

Această dietă sănătoasă cu rezultate nu numai că a ajutat la scăderea sănătoasă în greutate, dar a avut efecte benefice şi asupra secreției de insulină.

Dietele fade determină multe persoane să se teamă de carbohidrați, deoarece au ideea greşită că aceștia îngraşă. Dar dacă însă sunt alese alimente care conțin carbohidrați complecși, precum fructe, legume, fasole, mazăre, cereale integrale, din contră, se constată o accelerare a metabolismului şi, implicit, o scădere în greutate garantată”, este de părere medicul nutriţionist Hana Kahleova, autorul principal al studiului de faţă.

Alimentele bogate în carbohidraţi complecşi şi fibre sunt indicate în dietele de slăbire, deoarece au puţine calorii, dar ţin de foame şi ajută şi la reglarea tranzitului intestinal.

Totodată, o astfel de dietă de slăbire bazată pe carbohidraţi şi săracă în grăsimi poate reduce riscul de diabet de tip 2, diverse afecţiuni ale inimii sau chiar forme de cancer.
MAI POTI CITI