MESAJE PENTRU SF ELENA SI CONSTANTIN URARI ONOMASTICE DE LA MULTI ANI

Mesaje pentru nume derivate Sfantul Constantin: Costea, Costache, Costin(a), Codin(a), Constanta, Constantina, Dinu, Dina, Tinu, Tina,Costel, Costi(ca), Costas, Tica, Ticu, Titel, Dinicu, Dinica, Tinut, Tinel, Tanta.

Mesaje pentru nume derivate Sfanta Elena: Elina, Eleni, Elenca, Ela, Eli, Eleonora, Helena, Helene, Helenca, Heleni, Helinca, Ilina, Ilinca, Ileana, Ilinuta, Leana, Lenuta, Leanca, Lena, Leni, Lina, Nora, Nuta, Nuti.

Mesaje de la multi ani pt Sf Constantin si Elena

❈URARI SF CONSTANTIN SI ELENA: La multi ani, cu ocazia zilei de „Sfintii Constantin si Elena”! Sa ai parte de bucurii si împliniri!

❈MESAJE SF CONSTANTIN SI ELENA: Cu ocazia zilei onomastice, vreau sa îti spun ca pentru mine reprezinti totul în viata si ca sufletul meu îti doreste numai fericire si împliniri!

❈MESAJE SF CONSTANTIN SI ELENA: Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!
Mesaje de Sf Constantin si Elena Urari Onomastice de la multi ani

❈URARI DE SF CONSTANTIN SI ELENA: La zi aniversara noi îti uram numai de bine, îti dorim sanatate, împliniri, realizari si îti uram un sincer „La multi ani!”

❈URARI PT SF CONSTANTIN SI ELENA: Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Constantin si Elena cat mai frumoasa!

❈URARI PT SF CONSTANTIN SI ELENA: Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gândeste la tine, cineva are nevoie de tine… dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani!

✾MESAJE SF CONSTANTIN: Dragul meu, cu ocazia acestei zile, îti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!

❈URARI  DE SF. CONSTANTIN SI ELENA. Sa ai parte de cat de multa fericire îti poate cuprinde inima, de cat de multe zâmbete îti poate darui o zi si de toate binecuvântarile pe care ti le poate aduce viata. La multi ani Constantin / Costica / Costel / Costin / Costi / Costinel / Costelus / Elena / Ileana / Leana / Lena / Nuti / Lenuta!

❈URARI  DE SF. CONSTANTIN SI ELENA: La multi Ani si sa ai parte de un ocean de sanatate, un munte de noroc si un camion cu bani!

❈MESAJE SF CONSTANTIN SI ELENA: Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

❈MESAJE SF CONSTANTIN SI ELENA: La multi ani! Sfintii Constantin si Elena sa te calauzeasca mereu!

❈URARI  DE SF. CONSTANTIN SI ELENA: Fie ca adierea vintului lin al acestei zile frumoase de primavara sa te mingie cu mirosul imbietor al florilor de mai, iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirii eterne!

❈MESAJE SF CONSTANTIN SI ELENA: Florile din luna mai sa iti aduca multa iubire in suflet, sanatate, admiratia celor dragi si multe dorinte implinite. La multi ani de ziua numelui!
MAI POTI CITI