LARISA CIORTAN aka ARIS a dat lovitura pe scena muzicala internationala si a lansat un lyric video nou

WIKI: LARISA CIORTAN mai precis LARISA MIRABELA CIORTAN este artista cu numele de scena ARIS. Ar fi vrut sa aleaga numele de LARIS dar cum era luat a preferat ARIS.

Blonda nascuta la 13 iulie 1990 la RESITA  s-a mutat la mare la CONSTANTA a facut facultatea si in prezent traieste la BUCURESTI. Mama sa este profesoara de canto si i-a fost mentor si antrenor.

Tatal a avut inclinatii artistice, a activat intr-o trupa de break dance in anii '80. Si cum aschia nu sare departe de  trunchi LARISA  a iubit muzica de la o varsta frageda.

A trecut prin multe transformari a avut mai multe proiecte si in 2018  a debutat pe scena  cu melodia S.O.S. un succes instant.

LARISA spune ca tine mult la prima ei melodie de succes S.O.S. Pentru ca orice femeie s-a regasit in situatia  de a trai o relatie toxica.
biografie aris larisa ciortan

E o melodie strigat de ajutor al unei femei inselate care nu se poate desparti de infidel. LARISA a crecut cu muzica lui MICHAEL JACKSON si WHITNEY HOUSTON doua VOCI URIASE ce raman in etrnitate pentru iubitorii muzicii.

La zece ani LARISA CIORTAN a participat la concursul "RAIN OF STARS" de la TVR1. Au urmat alte concursuri si festivaluri de muzica. La varsta de 17 ani LARISA interpreteaza  melodii grele ca cele a artistei SINNEAD O CONNOR.

Era vorba de concursul MEGASTAR de la PRIMA TV iar LARISA CIORTAN a ajuns pana in gale. LARISA CIORTAN a terminat COLEGIUL DE ARTA "REGINA MARIA" din CONSTANTA sectia de jazz.

A facut si facultatea la UNIVERSITATEA OVIDIUS din CONSTANTA si-a dat licenta in PEDAGOGIE MUZICALA si a facut si MASTER-ul.

In 2011 LARISA CIORTAN a participat la primul sezon al concursului X FACTOR.  In 2015 incepe un nou proiect cu numele de scena LARA LEE.

Nu prea a avut succes cu acest proiect si a mers neabatuta mai departe. In 2011 LARISA participa la X FACTOR. In 2015 participa la EUROVISION.

Urmeaza o melodie ce incanta publicul SMELL OF THE TEEN SPIRIT. Are ocazia sa lucreze cu  ROBIN MORTENSEN LYNCH membru fondator al MACHO RECORDS.

ROBIN a lucrat cu PINK, CHER  si LARISA a fost incantat sa aiba aceasta posibilitate sa lucreze cu ROBIN MORTENSEN.

Urmeaza melodii ce cuceresc publicul de la S.O.S.. LOVE AGAIN, STREETS OF PARIS.

Drumul ei in cariera nu a fost lin dar LARISA a perseverat si daca ar intreba-o cineva  care este cheia succesului ar raspunde asa: "Un tanar trebuie sa fie el insusi, sa munceasca mult pentru a-si construi si o tehnica muzicala sa creada in visul lor si mai presus de tot sa nu renunte cand  dau de greu."

E de la sine inteles ca vocea sa fie lucrata zilnic sa compuna sa scrie si cel mai important sa gaseasca metoda prin care sa rezoneze cu publicul."

LARISA vrea ca prin muzica sa sa inspire lumea. Cantareata a avut sansa sa participe la un eveniment organizat de EUROPA PLUS.

A cantat si a legat prietenii la SOCH RUSIA  cu OCEANA, EVA SIMMONS, HADDAWAY. Ba chiar a luat si un premiu.

Cateva lucruri pe care nu le stiati despre LARISA CIORTAN. Cat a stat in CONSTANTA mergea la BISERICA PENTICOSTALA unde canta muzica gospel.


La biserica ARIS si-a cunoscut prietenul un medic nigerian. Ii place sa calatoreasca si sa fie inconjurata de prieteni.

A colaborat cu F CHARM, VESCAN cu rusii de la EFECTIVE RECORDS. LARISA CIORTAN aka ARIS are o VOCE speciala.

Ultima melodie lansata este "TUMBLIN DOWN". In vara va implini 30 de ani si are de gand sa isi indeplineasca visul acela de a inspira oamenii prin muzica sa.

BRAVO, ARIS asteptam  noi melodii noi videoclipuri.
MAI POTI CITI