MULTIFRESH Delimano pareri forumuri: mixare în vid la un pret atractiv. Retete Delimano Multifresh PDF.

Pe forumurile de nutritie parerile despre extractorul MULTIFRESH Delimano cu mixare in vid exprima multumirea consumatorilor si increderea acestora in utilitate acestui aparat de nou generatie care susține un stil de viață sănătos.

Delimano Multifresh este un extractor & protector de nutrienți cu tehnologie de mixare în vid și mai mult de atât!

Un smoothie preparat cu ajutorul mixerului Delimano MultiFresh conține până la 74% mai multă vitamina A, C și E decât un smoothie preparat cu alt blender fără funcție de mixare în vid.

Descarca de aici planul de mese de 21 de zile MultiFresh Delimano in format PDF.
pareri blender delimano multifresh cu mixare in vid

Delimano Multifresh este un aparat inteligent cu 5 funcții în 1: 

- mixare,
- mixare în vid,
- vidare,
- mixare cu încălzire pentru supe
- râșnire.

Avantajul revoluționar al Delimano MultiFresh este eliminarea aerului prin vidare. 

Pune ingredientele în recipient, atașează-l la unitate, selectează funcția VB (mixare în vid) și apasă butonul – MultiFresh va îndepărta tot aerul înainte de a începe mixarea!

Nu numai că Delimano MultiFresh nu va mixa aerul împreună cu ingredientele, ci acesta îl va elimina complet.

Dispozitivul de vidare creează presiunea necesară pentru ca alimentele să se păstreze mai mult față de cele depozitate i;n caserole obișnuite sau pungi. In plus, își vor păstra aroma și suculenta.

MultiFresh îți oferă puterea unui blender de înaltă performanță, cu proprietățile remarcabile ale vidului pentru a menține smoothie-urile, alimentele mixate și ingredientele măcinate în stare perfectă.

MultiFresh Delimanor se livrează impreuna cu Bolul de mixare 700 ml, Bolul de încălzire 1200 ml și Cupa de râșniță 200 ml.

La momentul analizei recenziilor de pe forumuri pretul promotional blender cu mixare in vid MULTIFRESH Delimano era de 699 lei.
MAI POTI CITI