Biografie Andreea Bratu Digi24 CV foto poze Instagram

Vezi care este biografia Andreea Bratu și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Andreea Bratu. Cele mai frumoase poze ale Andreea Bratu  le găsiți pe pagina ei de Instagram: www.instagram.com/andreeabratu_

Conform biografiei Andreea Bratu (24 de ani) face parte din echipa Digi24 din vara anului 2018. 

Andreea Bianca Bratu a terminat Colegiul National "Mircea cel Batran". Absolventa a Facultății de Jurnalism si Științe ale Comunicării din București, Andreea Bratu a început sa lucreze in televiziune la TVR.

Prima experiență jurnalistică a Andreei Bratu poate fi considerata a fi momentul în care a avut pentru prima dată responsabilitatea “deciziei” pe teren.

wiki andreea bratu poze instagram

După mai multe luni bune de practică în care Andreea fost în fiecare zi pe teren, alături de jurnaliști cu o experiență impresionantă, a semnat primul ei contract de angajare la televiziunea publică (TVR).

După câteva zile, au trimis-o la Senat, la prima ședință după alegerile parlamentare din 2016.

Andreea Bratu spune ca isi aduce aminte că a stat aproape toată noaptea să citeasca Constituția, regulamentul Senatului, proceduri, absolut tot ce s-a gandit că i-ar fi util.

Nu pentru că era straină de acele informații, ci pentru că îsi dorea să faca relatări perfecte și, foarte important, să nu îi dezamăgească pe cei care au avut încredere în ea.
cv foto andreea bratu digi 24

În momentul în care a conștientizat cu adevărat impactul pe care deciziile politice îl au asupra noastră, Andreea Bratu si-a promis că atunci când i se va îndeplini visul de intra în televiziune, va alege domeniul politic, pentru a informa corect toți oamenii care urmăresc ce se întamplă azi în politică, astfel încât să știe cum va fi ziua de mâine.

Andreea Bratu este de parare că responsabilitatea jurnalistului este să informeze exact cum și-ar dori el să fie informat, dacă nu ar avea acces la nici la televizor, nici la internet, la niciun canal de comunicare, ci singura lui sursă ar fi informațiile care vin de la o persoană care se numește simplu: “jurnalist”.
MAI POTI CITI