Puțin sunt și al tău Rezumat Telenovela mexicana cu Marjorie de Sousa și Jorge Salinas

Rezumat Puțin sunt și al tău (titlul original) Un poquito tuyo o producţie mexicană cu vedetele Marjorie de Sousa și Jorge Salinas ale căror episoade vor putea fi văzute în premieră la PRO 2.

Pe 6 iunie, la Pro 2, are premiera telenovela Puțin sunt și al tău cu Marjorie de Sousa, Jorge Salinas și Lorena Herrera în rolurile principale. 

Producția mexicană Un poquito tuyo a fost difuzată în țara de origine anul trecut și are 79 de episoade, fiind remake-ul unei telenovele chiliene de succes din 2017, „Tranquilo papá'. 

Episoadele „Puțin sunt și al tău' vor fi difuzate de luni până duminică de la ora 19.00. 

Puțin sunt și al tău rezumat pe scurt

În centrul telenovelei Puțin sunt și al tău se află Antonio Solano (Jorge Salinas), un bărbat înstărit care nu a avut o tinerețe prea fericită, așa că își dorește ca familiei lui să nu îi lipsească nimic. 
putin sunt si al tau rezumatul celor 79 de episoade

Însă banii pe care îi aruncă în stânga și în dreapta îi face pe copiii lui – Eduardo, Javier și Viviana (Thali Garcia) – să fie niște răsfățați și iresponsabili, iar pe soția sa – Catalina (frumoasa Lorena Herrera) – să fie preocupată doar de operațiile estetice. 

Dar asta nu e tot, până și sora sa, Leticia, și soțul acesteia încearcă să-i mănânce averea lui Antonio. 

Într-o zi însă protagonistul realizează cât de profitori sunt cei din jurul său, așa că își schimbă comportamentul radical față de toți. 

În același timp el o cunoaște, din întâmplare, pe Julieta (Marjorie de Sousa), o tânără care își părăsește iubitul în ziua nunții după ce îi află secretele. 

Cum timpul Julieta și Antonio se apropie și încep să se simtă atrași unul de celălalt. Julieta devine o persoană de care Antonio nu se va putea despărţi.

Marjorie de Sousa (născută Marjorie Lissette de Sousa Rivas; 23 aprilie 1980) este o actriță venezueleană. Este cunoscută la nivel mondial pentru rolurile sale ticăloase în telenovele.

Jorge Salinas (n. 27 iulie 1968) este un actor mexican de televiziune și film, cel mai cunoscut pentru rolurile sale de lider în telenovele.

Lorena Herrera de la Vega (născută la 18 februarie 1967 la Mazatlán, Sinaloa, Mexic), cunoscută profesional ca Lorena Herrera, este o cântăreață și actriță mexicană.
MAI POTI CITI