Beneficiile esenței de CIMBRU asupra sănătății pareri pozitive pe forumurile de sanatate alternativa

Lidia Fecioru are o parere foarte buna despre beneficiile uleiului esential de cimbru asupra sanatatii noastre.

Lidia Fecioru a prezentat la emisiunea TV "Adevăruri ascunse" leacul zilei și a prezentat efectele pe care le are cimbrul asupra sănătății.

"Multă lume știe de cimbrul pe care îl punem noi în sarmale și cârnați. Dar nu mulți știu că cimbrul este antigripal, antistreptococic, antiherpetic. Esențele, tratamentele pentru ciupercile la picioare sunt făcute pe bază de cimbru. Se poate face gargară sau când nu putem să respirăm ne stropim cu esență de cimbru. E foarte bun și pentru sistemul nervos, pentru sistemul urinar. Ajută la eliminarea infecțiilor. Și când avem o tuse bogată, folosim esență de cimbru și începe să se usuce tusea", a afrimat in direct terapeuta Lidia Fecioru.

ulei esential de cimbru beneficii pareri forumuri contraindicatii

Beneficiile uleiului de cimbru includ tratarea conditiilor respiratorii, indepartarea bacteriilor, imbunatatirea aspectului si sanatatii pielii, activeaza circulatia de sange, relaxeaza, balanseaza hormonii si calmeaza durerile

Una dintre componentele stimulatoare ale uleiului de cimbru poate ajuta la îmbunătățirea circulației în corpul tău, ceea ce crește vindecarea și fluxul de sânge către extremități și zone care au nevoie de oxigenare.

Acest lucru poate, de asemenea, proteja inima și reduce șansele de formare a cheagurilor de sânge, ajutând, de asemenea, să vă mențineți activi.

Pe langa mulltitudinea de efecte benefice medicinale, pe care ni le ofera cimbrul cum ar fi indepartarea microbilor is prevenirea racelilor.

Este de mentionat si faptul ca, deoarece este de uz intern si se poate consuma, uleiul esential de cimbru se poate adauga si in mancaruri.

Pentru un gust in plus, adauga cimbrul in preparatele principale, in special in gatirea carnii, dar se poate folosi si in supe si alte mancaruri principale.

Uleiul esential de cimbru este cunoscut si pentru proprietatile sale conservante, astfel, adaugat in mancare, va asigura siguranta acesteia.

CONTRAINDICATII si EFECTE ADVERSE ULEI ESENTIAL de CIMBRU:

Uleiul esential de cimbru poate fi iritant pentru unii oameni și poate provoca reacții alergice în unele cazuri.


Uleiul esential de cimbru este, de asemenea, o substanță hipertensivă care crește tensiunea arterială, astfel încât cei cu tensiune arterială ridicată să îl folosească după consultarea unui medic
MAI POTI CITI