LIMEPASS pareri forum Abonamentul de o Saptamana LIME: numar nelimitat de deblocari de trotinete

Noul serviciu de abonament LimePass cu deblocari nelimitate este activ din data de 15 ianuarie 2020 si are pretul de doar 18 lei.

Parerea consumatorilor despre abonamentul LimePass extrasa din comentariile de pe forumurile cu topicuri despre trotineta electrica bucuresti lime, lime trotinete contact, lime bucuresti pret:

1. Pareri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,57
3. Opinii Neutre - 0,62

Un scor peste media de 0,5 indica o tendinta mai mare decât cea medie pentru o caracteristica. Un scor la sau peste 0,75 indica aspecte usor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

pareri abonament limepass deblocari nelimitate de trotinete

Incepand de la sfarsitul lui ianuarie 20202, LimePass este disponibil in Bucuresti, precum si in alte tari din regiunea Europei de Est.

Serviciul de abonamente LimePass isi propune sa raspunda nevoilor unui numar tot mai mare al utilizatorilor de micromobilitate, simplificand naveta si recompensandu-i pe cei care utilizeaza frecvent trotinetele electrice pentru deplasari de zi cu zi intr-un oras cu trafic intens, asa cum este Bucurestiul.

Abonamentul de o saptamana Lime ofera un numar nelimitat de deblocari de trotinete timp de sapte zile consecutive. 

Dupa achitarea unei taxe din cadrul aplicatiei, utilizatorii pot debloca trotinete gratuit in urmatoarele sapte zile.

Acesta este primul abonament de acest fel care se lanseaza in industria micromobilitatii. Abonamentul sapatamanal Lime pentru utilizatorii din Bucuresti va costa 18 lei

In functie de frecventa cu care utilizatorul se deplaseaza cu trotinete Lime, abonamentul se plateste de la sine in doar 2-3 zile.

De exemplu, un utilizator care a deblocat o trotineta de doua ori pe zi, timp de o saptamana, ajunge sa obtina o reducere de aproximativ 60% din costul deblocarilor.

Abonamentul LimePass s-a lansat in decembrie in SUA, Australia, Noua Zeelanda si este disponibil in Europa din ianuarie 2020.
MAI POTI CITI