Scandal’Eyes Volume On Demand pareri forumuri mascara revoluționară de la Rimmel

Parerile de pe forumuri despe mascara revoluționară de la Rimmel Scandal’Eyes Volume On Demand sunt pozitive si exprima increderea in noua formulă și forma unică a periei care îți permit să aplici mai multe straturi de mascara, până obții look-ul dorit.

Iar prețul recomandat al mascarei Scandal’Eyes Volume On Demand de 33,11 lei este de asemenea unul primit bine in recenziile consumatorilor.

Aplică mascara Scandal’Eyes Volume On Demand oricând ai nevoie, oriunde, chiar și pe genele deja uscate și creează volumul pe care ți-l dorești – demand more volume, whenever you want.

Scandal’Eyes Volume On Demand de la Rimmel îți permite să controlezi volumul genelor, pentru a obține un look mai subtil sau mai intens, în funcție de ocazie.

opinii recenzii Scandal’Eyes Volume On Demand mascara rimmel

Aceasta este prima mascara din portofoliul Rimmel pe care o poți reaplica pentru un volum progresiv, fără să fii nevoită să te demachiezi în prealabil.

Te pregătești să mergi la birou? Aplică un strat de mascara. Te simți mai curajoasă? Adaugă un extra strat pentru intensificarea volumului.

Seara ai o petrecere în oraș? Mai aplică un strat pentru un volum cu adevărat spectaculos. Puterea se află în mâinile tale întreaga zi - It’s time for Volume on Demand!

Datorită noii formule, poți aplica oricâte straturi de mascara îți dorești, evitând aspectul de gene încărcate și inestetice. Secretul pentru gene de noi dimensiuni!

Peria specială captează fiecare geană în parte și o învăluie în culoare, fără să încarce sau să lipească genele între ele. Aplicatorul inspirat de cele mai noi tendințe beneficiază de o tehnologie inovativă: fibrele în formă de zig-zag creează microdepozite cu noua formula, ce te vor ajuta să construiești un volum extrem.

Datorită formei conice a periei vei putea capta chiar și cea mai mica geană, fără prea mult efort, obținând gene bine definite și frumos conturate.
MAI POTI CITI