BIANCA Giurcanu biografie instagram varsta. Bianca Giurcanu stewardesa de la Bravo ai Stil! Celebrities.

Wiki Bianca Giurcanu (nascuta pe data de 9 Iulie 1995) sora mai mare a Laurei Giurcanu una dintre vedetele de la noua emisiune Bravo ai Stil! Celebrities 2020 de la Kanal D.

Inainte de a vedea cateva fotografii de pe contul de instagram a Biancai Giurcanu sa vedem pe scurt biografia tinerei stewardese in varsta de 25 de ani neîmpliniți.

Bianca Giurcanu de la Bravo, ai stil! Celebrities este o vedeta foarte apreciată pe rețelele de socializare.
biografie bianca giurcanu bravo ai stil varsta si inaltimea

Bianca Giurcanu este nascuta in zodia Rac si are 160.000 de urmăritori pe contul de Instagram www.instagram.com/biancagiurcanu/, unde multe tinere o admiră pentru stilul său și felul de a fi.

Bianca Giurcanu de la Bravo, ai stil! Celebrities a invatat la Liceul Teoretic 'Ion Barbu' din București și apoi a urmat Academia de Studii Economice din București.

Aproximativ un an, tânăra a locuit în Cluj, acolo unde a fost repartizată cu job-ul.

Acum Bianca Giurcanu este însoțitoare de zbor (stewardesa). 

Participarea la Bravo, ai stil! Celebrities este ceva nou pentru Bianca Giurcanu dar aceasta speră să se descurce de minune în emisiunea de stil.

Noul sezon al emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities începe la Kanal D miercuri, 22 ianuarie 2020, la ora 22.00, și va putea fi urmărit patru zile pe săptămână, de miercuri până sâmbătă.
wiki bianca giurcanu si iubitu sau foto instagram

Cele nouă concurente Bravo, ai stil! Celebrities: Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Calina Dumitrescu, Raluca Tănase, Maria Ilioiu și Bianca Rus, prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, dar și cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, sunt gata pentru întâlnirea cu telespectatorii.
MAI POTI CITI