Cezar Juratoni Biografie. Wiki Cezar Juratoni de la box la Survivor Romania 2020

Conform biografiei sportive, Cezar Juratoni (nascut pe 9 februarie 1989 la Deva) in prezent boxer profesionist, este multiplu campion national la Juniori, Tineret si Seniori.

In aceasta calitate, Cezar (Toni) Juratoni (187cm inaltime) a sustinut 12 meciuri, cu 11 victorii, dintre care opt prin knockout.

Din wiki-ul oficial aflam ca ultimul meci disputat de Juratoni a fost cel cu Ermin Avdic pe 21 seprtembrie 2019 si pe care l-a castigat prin knockout tehnic.

Debutul lui Cezar Juratoni in boxul profesionist în faţa publicului românesc a avut loc pe 28 august 2015 la Galati.
cezar juratoni biografie varsta inaltime

Cezar Juratoni este fratele lui Bogdan Juratoni boxerul care a luat două medalii de bronz ca amator, una la mondiale în 2011 şi una la europene în 2013.

Cezar Juratoni  a plecat de la amatori pentru că se săturase să fie furat pe la mai toate competiţiile. Se  antrena şi boxa pur şi simplu degeaba.

Acum Cezar Juratoni este concurent in primul sezon al show-ului "Survivor Romania" de la KANAL D concursul unde zece vedete vor incerca sa supravietuiasca in jungla din Dominicana.

Cezar Juratoni crede ca rezistenta fizica si inteligenta ii vor fi aliati in aceasta competitie extrem de dura.

Abandonati in mijlocul naturii exotice, in Republica Dominicana, departe de confortul civilizatiei, concurentii Survivor Romania 2020 vor trece prin foarte multe incercari, vor fi nevoiti sa isi construiasca adapost, sa isi procure hrana, sa isi gaseasca aliati in mijlocul grupului din care vor face parte.

La finele unor incercari limita se va afla un singur castigator.
MAI POTI CITI