ANETA de la MIAMI biografie glam si poze in ipostaze indecent de fierbinti

Vezi care este biografia Aneta de la Miami și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Aneta Magdalena. Cele mai frumoase poze ale Aneta Magdalena  le gasiti pe pagina ei de Instagram: www.instagram.com/anetaglam/

Conform wiki-ului Aneta Magdalena aka “Sora” din America a lui Codin Maticiuc are numeroase talente ascunse cu care a reusit sa realizeze lucruri la care altii nu pot decat sa viseze. 

Miliardara Aneta de la Miami – pe care o puteți urmări în producția ”Miami Bici” – este sufletul party-urilor exclusiviste din “Orașul Magic”.

Din biografia Aneta Magdalena am aflat ca aceasta in tinerețe a fost ”Regina” Rivierei franceze, dar și a Parisului, dar, de câțiva ani, a decis să se mute în Miami, acolo unde, într-un timp extrem de scurt, a cucerit lumea de noapte.

Aneta Magdalena, o focoasă blondină de origine poloneză, poate fi considerată omoloaga din America a milionăresei Lexy. Sexoasa blondină și-a câștigat, de altfel, renumele de “Regina vieții de noapte din Miami”.

biografie aneta de la miami instagram foto

Aneta Magdalena este sufletul petrecerilor exclusiviste din “Orașul Magic”. Și-a câștigat deja renumele de ”Regina vieții de noapte din Miami”. Blonda eclipsează pe toată lumea cu costumația pe care o poartă.

Aneta de la Miami își comandă câte un costum extravagant sau o rochie de gală care taie răsuflarea oricărui critic de modă.

Aneta de la Miami este proprietara unui superb iaht, pe care, oricând dorește, pune la cale câte o petrecere la care iau parte numai frumuseți. 

Regina vieții de noapte din ”Orașul Magic” este pasionată de spearfishing – pescuitul cu harponul. 

După fiecare partidă de pescuit, Aneta de la Miami se pozează alături de capturile impresionante, în cele mai senzuale moduri. 

Pe lângă pescuit, Aneta de la Miami îndrăgește și paddleboarding-ul, pe care îl practică, ori de câte ori are ocazia, în cele mai exotice locații, unde își organizează vacanțele.

Pe Aneta Magdalena o veti putea urmări în ”Miami Bici”, film care va rula în sălile de cinema din 21 februarie 2020.

"Miami Bici" este regizat de Jesús del Cerro, regizorul și producătorul serialului Vlad de la Pro TV.

Pelicula ”Miami Bici” are o distribuție de excepție, în frunte cu Codin Maticiuc și cu talentatul  Matei Dima -BRomania.

Din distribuție mai fac parte Arami Malaise, Chloe Malaise, actrița care s-a făcut remarcată în filmele:  Existence, Dream Killer (2019) și A Christmas Carol (2019), Florin Piersic Jr, fiul marelui actor Florin Piersic, dar și Rene Toledo Jr
MAI POTI CITI