Oferta Valentine’s Day 2020 la munte la Afrodita Resort & SPA din Băile Herculane

Oferta la munte de Valentine’s Day 2020: Vrei ca în 2020 să faci un cadou special persoanei dragi? Invit-o de Ziua Indragostitilor la SPA la Băile Herculane, la Afrodita Resort & Spa.

Amplasata la doar 600 m de munții Domogled, stațiunea Baile Herculane se bucură de o aeronizare naturală cu ioni negativi.

Afrodita Resort&Spa vă pune la dispoziție nu doar bazine cu apă termală și saune unde să vă relaxați, ci și un pachet creat special pentru perioada 14-16 februarie 2020, de Sf. Valentin.

Sauna Ierburile Afroditei si Sauna Hercule sunt saunele speciale din Afrodita Resort & Spa, cautati si Piscina cu Calciu si Magneziu sau Baia de vapori aromata.
oferte ziua indragostitilor 2020 la munte la baile herculane

Oferta Weekend Sf. Valentin 2020  conține 2 nopți de cazare cu demipensiune și:

Welcome cocktail;

Petrecere piscină;

Cină festivă;

Acces Herculum Spa.

Cinele festive vor avea meniu stabilit

Accesul la serviciile incluse și serviciile conexe se face doar în baza brățărilor de acces (nedetașabile, netransmisibile).

ATENTIE! Oferta Weekend Sf. Valentin 2020 Afrodita Resort&Spa nu se cumulează cu alte oferte din perioada rezervării.

Dacă pachetul este prelungit se acordă un discount de 30% din tariful de cazare.

Metoda de plată: Avans 50% în termen de 3 zile de la data rezervării.  În caz de anulare a rezervării, avansul nu se returnează. Restul de plată se achită la check-in.

Afrodita Resort & Spa Baile Herculate îmbină confortul cu beneficiile terapiilor balneare. Istoria locului, natura cu rezervele inepuizabile pentru sănătate, legendele despre zei și zeite, ce duc faima stațiunii în viitor, sunt toate mixate în designul deosebit.
MAI POTI CITI