BILETE Wizz Air Bucuresti – Sankt Petersburg din 1 iulie 2020. Zboruri Low Cost in RUSIA la preturi bune!

NOU! Zboruri low cost cu avioanele WIZZ AIR spre Rusia din iulie 2020! 

Astfel din data de 1 iulie 2020,  Wizz Air va oferi din 1 iulie 2020 un nou zbor din Bucuresti spre Sankt Petersburg, operat de trei ori pe săptămână si care primeste comnetarii si pareri pozitive pe forumurile de turism.

Compania Wizz Air a inaugurat pentru prima dată zborurile low cost spre Sankt Petersburg în anul 2017 iar de atunci au zburat peste 200.000 pasageri pe rutele dinspre Budapesta și Londra Luton.

Zborul Wizz Air este primul oferit de către companie pe relația România – Rusia și singurul zbor din România care aterizează în afara capitalei Moscova.

Sankt Petersburg sau „Veneţia Nordului”, renume care i se datorează numeroaselor canale şi poduri impresionante de pe râul Neva (oraşul numără aproximativ 800 de poduri), este cunoscut ca fiind şi „oraşul palatelor”.
pareri bilete low cost wizz air bucuresti sankt petersburg

Nu mai puţin de 7 palate şi mai mult de 50 de case imperiale sunt printre cele mai vizitate obiective turistice ale oraşului şi împrejurimilor. Centrul istoric al Sankt Petersburgului, numit, uneori, şi muzeul în aer liber al neoclasicismului, a fost primul loc din patrimoniul rusesc înscris pe lista UNESCO.

Zborurile Wiz Air din București spre Sankt Petersburg vor fi operate din 1 iulie 2020 cu o frecvență de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri și vineri, cu un orar de zbor cu plecare dimineața devreme din București și aterizare la St. Petersburg la ora locală 09:00.

Returul este programat din orașul  Sankt Petersburg de la ora locală 09:30 cu aterizare la București la ora locală 12:20, după un zbor de aproximativ două ore.

Aterizarea în Sankt Petersburg este pe aeroportul Pulkovo, situat la aproximativ 25 kilometri de centrul orașului.
MAI POTI CITI