PROGRAM TV Revelion 2020 la TVR 2 FuegoVelion si muzica de pahar pana pe 1 ianuarie 2020

Program Revelion TVR 2 pe 31 decembrie 2019

Petrecerea de Revelion începe la TVR 2 la ora 21.00, cu “Gala TeleRevelioanelor”, în timpul căreia sunt difuzate scenete în premieră și scenete din Arhiva TVR.

Pe lângă marii maeștri ai comediei românești, îi vom vedea pe actorii Marius Rizea, Mirela Zeța și Silviu Debu, alături de prezentatorii Corina Dănilă și Dragoș Huluba și de invitatul special Dorel Vișan.

La ora 22.30 începe “Fuegovelion” 2020. Paul Surugiu Fuego și echipa sa au pregătit un show de câteva ore în arena Circului Metropolitan din București, cu momente de acrobație, muzică de toate genurile, bancuri, umor și o întrecere între două echipe formate din mari artiști.
program revelion 2020 tvr 2 31 decembrie 1 ianuarie

De Revelion 2020 la TVR 2 Fuego va putea fi admirat într-o ipostază inedită, de actor, reinterpretând scenete celebre din istoria televiziunii.

Alături de el îi vom vedea pe Gabriel Dorobanțu, Cătălin Crișan, Anna Lesko, Mirabela Dauer, Constantin Enceanu, Nicoleta Voica, Laura Lavric, Margareta Clipa, Mioara Velicu, AZUR, Jean Paler, Marina Florea, Sanda Ladoși, Maria Dragomiroiu, Alesis, Mirela Pană, Doina Spătaru, Simona Florescu și Petre Geambașu Band.

Între ora 5.05 și 6.05, un moment special în compania unui maestru: “Ia mai toarnă un păhărel”, cu Gică Petrescu.

Iar de la ora 6.05, cine n-are chef de somn, dar are chef de petrecere, poate continua Revelionul cu lăutarii care fac show de Revelion 2020 la TVR 2: Cornelia Catanga, Panseluța Fieraru, Mioara Lincan, Aurel Pădureanu, Tita Bărbulescu, Vasile Dinu și Lăutarii din Mârșa, Reta Ciulei și “Rapsozii Gorjului”, Polina Gheorghe, Adriana Mihai, Georgiana Pană (nai), Nicolae Furdui Iancu și Grupul instrumental “Crai Nou” din Alba Iulia, Margareta Clipa, Ion Ghițulescu, Gheorghe Turda, Roxana Bădescu și Ioana Maria Ardelean.

Program Revelion TVR 2 pe 1 ianuarie 2020

La ora 10:50 e “An Nou cu bucurie”, mai bine de o oră de datini și obiceiuri de prin toate colțurile României, aduse de ansambluri de folclor.

Urși, capre, căiuți, babe și moși, Plugul mare, Plugușorul și Sorcova - de toate ni se amintește și ni se vorbește în această emisiune.

La ota 12:15 e difuzat concertul “Între două lumi”, susținut de Stelu Enache, Ovidiu Lipan Țăndărică și invitații lor.

Din seria “Dacă doriți să revedeți...”, de la 14.00 la 15.30 este redifuzat la TVR 2 programul special din noaptea de Revelion, “Gala TeleRevelioanelor”. La fel, de la 22.00 la 23.30.
MAI POTI CITI