Program TV de Revelion 2020 TVR 1 de pe 31 decembrie 2019 pana pe 1 ianuarie 2020

Program Revelion TVR 1 pe 31 decembrie 2019

Intitulat, simplu, “Revelion 2020”, spectacolul pregătit de TVR 1 pentru trecerea dintre ani începe la 21.10 și promite să fie “Un Revelion ca pe vremuri... dar mai frumos”.

Distracția începe alături de actorii Horațiu Mălăele și Radu Pietreanu, care aduc pe micul ecran momente speciale, scrise chiar de ei.

Patru tineri actori talentați - Dan Rădulescu, Beatrice Rubica, Lucian Ionescu și Șerban Gomoi - vor readuce la viață momente de umor celebre, introduse în scenă printr-un șir de întâmplări comice.
program tvr 1 revelion 2020 pe ore

În programul de Revelion 2020 TVR 1 se regăsesc și momente speciale cu Olivier Kaye, Eliza G și Inis Neziri, câștigătorii edițiilor din 2018 și 2019 ai Cerbului de Aur, Laura Bretan, o voce recunoscută internațional, Vali Boghian și Alex Calancea Band, apreciați pentru muzica lor plină de ritm.

Plus recitaluri de la edițiile recente ale Festivalului Cerbul de Aur - Ronan Keating, James Blunt, Loredana, Ștefan Bănică.

După miezul nopții, de Revelion 2020 TVR 1 ne mutăm într-un restaurant de sat, unde primarul localității oferă o masă protipendadei locului. 

Nu este un sat obișnuit, ci unul care a intrat în Guiness Book pentru faptul că toți locuitorii sunt... stângaci.

Din acest motiv, primarul a accesat fonduri europene și a reușit să câștige o sumă importantă pentru reconversia socială a stângacilor.

În realitate, niciunul dintre aceștia nu este stângaci, dar se străduiesc cu toții să renunțe la folosirea mâinii drepte, ceea ce devine o sursă bogată pentru un umor perfect ancorat în realitatea zilelor noastre.

Scheciurile sunt susținute de actori cunoscuți - Valentin Teodosiu, Luminița Erga, Tania Popa, Lia Gherman, Cătălin Cățoiu, Raluca Guslicov.

Spre dimineață vine rândul folclorului, artiștii care au evoluat la Festivalului Cerbul de Aur în acest an preluând ștafeta. Tot atunci, îl vedem pe Goran Bregovici, într-un concert electrizant, desfășurat la Craiova.

Program Revelion TVR 1 pe 1 ianuarie 2020

Tradiția transmiterii Concertului de Anul Nou de la Viena continuă. Spectacolul muzical începe la ora 12:15, pe 1 ianuarie 2020, sub bagheta dirijorală a lui Andris Nelson, directorul muzical al Orchestrei Simfonice din Boston, dar și al Orchestrei Simfonice germane din Leipzig.

Și seara e difuzat un spectacol extraordinar, de la 21.00 la 23.40, “Sofia Vicoveanca 60”, o celebrare a carierei impresionante, de șase decenii, a îndrăgitei interprete de folclor, acum în vârstă de 78 de ani.

Alături de Iuliana Tudor, gazda evenimentului de Revelion 2020 TVR 1, îi vom vedea și asculta pe Nicolae Botgros și ai săi Lăutari din Chișinău, Orchestra Ciprian Porumbescu și Orchestra Rapsozii Botoșanilor, dar și pe Nicolae Furdui Iancu, Angela Buciu, Mioara Velicu, Laura Lavric, Matilda Pascal Cojocărița, Daniela Condurache, Viorica Macovei, Angelica Stoican, Veta Biriș, Nicoleta Voica, Loredana și Corina Chiriac.
MAI POTI CITI